Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: EASY OREO CHEESECAKE

24 toukokuun, 2016
SERVINGS: 13 | PREP TIME: 45 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL


Hey guys! It’s time for a Tuesday recipe. I thought I could share this extremely delicious sugar explosion with you; Oreo-cheesecake! It’s so good but I was only able to eat it a couple of small pieces at one time because it’s so heavy, haha. I baked it for our New York trip planning dinner and even though there was five of us, there was plenty of the cake left for our Eurovision night with other friends in the evening. But of course it’s not a bad thing that a cake is super plentiful.

Usually cheesecakes need to set over night but this recipe needs only a couple of hours. So this is an awesome recipe for impatient people (like me)!

EASY OREO-CHEESECAKE

Filling 1
56 oreos
180 g butter

Filling 2
600 g white chocolate
400 g unflavored cream cheese
40 oreos

Decoration
10 oreos


Prepare the topping number 1: Crush the oreos well in a blender. Add melted butter and blend till the mix is even.

Then prepare the topping number 2: Melt white chocolate and put it in a bowl. Add cream cheese and stirr till it’s even. Add the rest of the crushed cookies.

Set baking paper on a springform pan. Pour half of the oreo-butter mix into the pan and level. Then add half of the cream cheese mix an level. Repeat both of the steps. Decorate with oreos and put in in the refrigerator for at least two hours before serving.

Hellou! Nyt ois taas tiistai ja aika laittaa jakoon jokin herkullinen resepti. Tällä kertaa se todellakin on HERKULLINEN ja jokaisen sokerihiiren unelma, nimittäin Oreo-kerrosjuustokakku! Tää on taivaallisen hyvää, mutta eihän tätä herkkupommia voi syödä kuin pari palaa. Leivoin tätä New Yorkin matkan suunnittelupäivälliselle meidän viiden hengen porukalle ja tätä jäi vielä yli illan Euroviisu -kotikatsomoonkin, mitä pidettiin täällä meillä. Mutta eihän se huono juttu ole, että kakku on riittoisaa!

Yleensä juustokakkujen pitää jähmettyä yön yli jääkaapissa, mutta tämä meikäläisen kehittelemä versio tarvitsee vain muutaman tunnin hyytymisajan. Eli malttamattomille herkkusuille (kuten allekirjoittaneelle) tämä on loistava resepti!

HELPPO OREO-KERROSJUUSTOKAKKU
Täyte 1
56 kpl Oreo -keksejä
180 g voita
Täyte 2
600 g valkosuklaata
400 g maustamatonta tuorejuustoa
40 kpl Oreo -keksejä
Koristelu
10 kpl Oreo -keksejä

Valmista ensin täyte 1: Kaada keksit blenderiin ja murskaa hienoksi. Kaada sekaan sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi.

Valmista seuraavaksi täyte 2: Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja kaada se omaan astiaan. Lisää suklaan joukkoon tuorejuusto, sekoita tasaiseksi ja lisää lopuksi käsin murennetut keksit.

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (halkaisija n. 20-25cm). Kaada vuokaan puolet keksi-voi-seoksesta ja tasoita. Lisää seuraavaksi vuokaan puolet tuorejuustotäytteestä ja tasoita. Lisää tämän jälkeen vuokaan myös toinen puolikas keksi-voi-seoksesta ja ylimmäiseksi kerrokseksi loput tuorejuusto-täytteestä. Paloittele päälle Oreo -keksejä ja painele niitä hieman täytteen sisään.

Siirrä Oreo-kerrosjuustokakku jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi ennen tarjoilua.

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *