Skrollaa alas
en
fi

PERFECT MOMENT

25 toukokuun, 2016

Hey guys! I recently got a comment from one of you (okay, I think it was a couple of months ago) that her favorite post from me was a cherry tree-picnic-post that I did last spring. That time Aino and I went to crab some sushi from a place close to the cherry tree park in Roihuvuori, Helsinki and enjoyed them surrounded by pink, beautiful flowers. It was the first day that spring that one was able to wear only a denim jacket without freezing and I remember having the best feeling ever. I’m so glad that those vibes were so strong in that post that it was somebody’s favorite article 🙂

I would’ve never believed that one day I would live close to the park but that happened. As an impatient little boy, I went daily (sometimes even two times a day) to see if the flowers were already blooming in the trees. And a few weeks ago the wait was over! Valtteri and I rushed to have a little photoshoot there and we also ordered  some sushi with Wolt 😀 It was a bit difficult for the Wolt-emloyee to find us because there were so many people at the park, whoops… But it was such an amazing way to start the picnic season! This needs become a tradition 🙂

Happy Wednesday to every single one of you! I also wanna thank everyone who have recently been commenting on my blog posts. I don’t say it often enough but I’m so grateful for every single comment and I’ve tried to show my gratitude by answering to all of them. It’s amazing to have you involved in this! <3
***

Hellou! Sain vastikää kommentin tänne blogiin (okei siitä on jo varmaan useampi kuukausi ehkä), että hänen lempi postauksensa on viime keväinen kirsikkapuisto-piknikki-postaus. Käytiin sillon Ainon kanssa nappaamassa puiston viereisestä sushimestasta safkat mukaan ja istuskeltiin piknikille kirsikkapuiden keskelle, Helsingin Roihuvuoreen. Se oli ensimmäinen päivä sinä vuonna kun tarkeni farkkutakissa ja mulla oli ihan super hyvä fiilis sinä päivänä, semmonen ”elämä on ihanaa!” -olo. Ihanaa, että se on välittyny myös ruudun läpi sinne toiselle puolelle. 🙂

Enpä olisi silloin uskonut, että meikäläinen asustaisi piakkoin kyseisen puiston läheisyydessä, mutta niinhän siinä kävi. Olen malttamattomana pikku poikana käynyt vähän väliä kurkkimassa milloin, kirsikankukat puhkeaisivat (joinain päivinä jopa kaksi kertaa päivässä…) ja muutama viikko takaperin odotus vihdoin palkittiin! Ryntäsimme heti Valtterin kanssa puistoon kuvailemaan ja istuskelemaan, sekä tilasimme Woltilla sushit. Puisto oli tottakai jo täyttynyt monista kaveriporukoista ja pareista ja oliki hieman nolo tilanne kun meidän Wolt -tilaus sitten saapui. Se taisi kiinnittää hieman huomiota… 😀 Mutta tälläkin kertaa oli aivan ihana piknik -kauden alotus! Ehkä tästä sushipiknikistä tulee joka vuotinen perinne, ainakin toivon niin! 🙂

Ihanaa keskiviikkoa teille! Ja tahdon tähän loppuun vielä sanoa kiitokset kaikille niille, jotka postauksiani ovat viime aikoina kommentoineet. En ehkä sano sitä tarpeeksi usein kuinka paljon jokaista kommenttia arvostan, mutta oon yrittäny osottaa sen vastaamalla kaikkiin kommentteihin. On mahtavaa, että ootte läsnä tässä jutussa! <3

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *