Skrollaa alas
en
fi

7 BEST THINGS ABOUT THE MONTH OF MAY

27 toukokuun, 2016
Hey guys! I can’t wait for June to start so I’m already posting this; May Favorites! It’s so warm outside that one could say that summer has already started so let’s play it’s June, alright? Let’s get right into it!

***

Hellou! En malta oottaa kuun vaihtumiseen, joten pistän tän  Toukokuun Lempparit -postauksen ulos nyt! Nythän on jo niin lämmintä, että melkein vois jo aatella olevan kesäkuu, joten leikitään että nyt on kesäkuu. Mutta pitemmittä hölinöitä mennään itse asiaan!

1. Ice latte. During summer I don’t feel like drinking coffee because it’s so hot outside. Does anybody else feel that way? Like just a basic coffee is OK but now, for example, latte because of the warm milk foam. While summer arrives, so does my ice latte addiction. Especially with soy milk (when it’s bit more sweet) and caramel syrup — yummy! Luckily we have a capsule café machine home so I don’t always have to got to a café to get one of these.

***


1. Jäälatte. Kesällä, kun on muutenkin lämmin mä en jotenkin pysty juomaan kuumaa kahvia. Onko jollain muulla sama? Tai perus kahvi mulla menee, mutta ei latte, eikä muut joissa on lämmintä maitovaahtoa. Näin kesän tultua mulla alkaakin hullu jäälaten kittaus. Etenkin soijalatteen tehtynä (jolloin vielä vähän makeampi) ja caramel -makusiirapilla, ai että! Onneksi meiltä löytyy kotoa kapselikhavinkeitin niin saa tehtyä tätä herkkua kotonakin!

2. Trip to New York. Do I even need to explain this? Can’t wait to show you guys all the amazing photos I took! I’m spending this weekend I’m my pajamas with my laptop editing them.

***


2. New Yorkin matka. No tota tarviiko tästä edes perustella miksi tää menee heittämällä kuukauden suosikkeihin. En malta oottaa. että tässä loppu viikosta saan kuvat editoitua ja ensi viikolla pääsen räjäyttelemään ensimmäisiä kuvia tänne teidän nähtäville! Tulevan viikonlopun vietän näillä näkymin verkka-asussa läppäri sylissä!

3. Memobottle. This is the dopest water bottle ever. Not that it’s summer and one needs to carry a water bottle with all the time, this is so handy. It’s perfect for flat bags!

***


3. Memobottle. Siis voiko olla enää coolimpaa juomapuolloa? Ei voi! Nyt kesän tullessa kun joutuu raahaamaan vesipulloa ympäriinsä niin tää on super kätevä. Tuon muotonsa ansiosta se menee kivasti littanoihin laukkuihin.

4. Post from you guys. First of all a huge, huge thank you to every single one of you who took time to write me. I love to read these! I go get them once a week and I always read them right a way. And man, I can tell my cheeks hurt after that from all the smiling. Sometimes I even may share a few tears. You guys are the best! If someone feels like writing for me, the address is right there 🙂


***


4. Posti seuraajilta eli teiltä. Ensinnäkin iso kiitos kaikille postia lähettäneille, teidän kirjeitä on ihana lukea! Kun haen postista viikon kirjeet kerralla ja ahmin ne heti kotiin päästyä niin vitsit miten mun poskipäihin sattuu. Mun naama on nimittäin yhtä hymyä sillon ja kai mä teille voin paljastaa, että välillä tulee kyyneileitäkin vuodatettua. Olette ihania! Jos joku haluaa laittaa postia niin sitä voi laittaa noilla yllä olevilla tiedoilla. 🙂

5. Home office. I’m so glad that my home office is finally ready and I don’t have to work by the dining table anymore. Now were able to eat by the dining table again and my laptop stays clean from all the food, haha. Coffee stains are still there though, whoops! 🙂
***


5. Työpiste. Olen niin onnellinen siitä, että viimein mun työhuone on valmis, eikä tarvi tehdä töitä ruokapöydän ääressä. Nyt ruokapöydän ääressä pystyy taas syömään ja mun tietokonekkaan ei ole enää koko aika ties missä pastakastikkeissa ja keitoissa. Kahvitahroja yhä löytyy, hups! 🙂

6. The fact that the busy spring is finally over. This spring has most frankly been the busies time of my life and that has eaten time from the important people in my life. Now that it’s summer I’m going to enjoy the perfect moments with perfect people, like Valtteri!

***


6. Kiireinen kevät on ohi. Tää kevät on ollut valehtelematta elämäni kiireisintä aikaa ja valitettavasti se on tarkottuanu yhteisen ajan pois ottamista multa ja mulle tärkeiltä ihmisiltä. Nyt kesällä onneksi kerkeän nauttia ihanista hetkistä, ihanien ihmisten kanssa, kuten Valtterin!

7. Oreo-cheesecake. Last Tuesday I posted about this delicious recipe — check it out here!

***

7. Oreo-kerrosjuustokakku. Viime tiistaina julkaisin reseptin tähän ihanaan jokaisen herkkusuun unelmaan ja sen voi tsekata täältä!

These were my favorites this month! What have been your favorite things this month?

***

Tässä oli meikkiksen lempparit tältä kuulta. Mitkä on ollu sun ehdottomia suosikkeja?

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *