Skrollaa alas
en
fi

LIKE AN AMERICAN

30 toukokuun, 2016

Hey guys! Coming bach home from NYC was not very pleasant experience. We landed in Helsinki on Thursday evening and because of jet lag I woke up at 3 P.M. instead of 9 A.M. on Friday. I definitely had no time for that because we had a campaign photoshoot to do, four videos to film, pictures to take for some posts and on Saturday I was supposed to take my huge nose to Oulu. All’s well that ends well: we got everything done and I hopped on the train precisely in time.

The last weeks has been so hectic the today I’m just going to lay in my bed, watching Friends and eating all the left overs from my brother’s graduation party. Tomorrow I will dig into all the NYC photos because I’m very impatient to show you guys all that we saw! Here are some outfit shots that we took of this very laid-back look. I actually had only very relaxed clothes with me since I knew that we’d be walking around around the clock. I’m so in love with that Calvin Klein jacket — it’s perfect!

But now I’ll head to the refrigerator — I could start my day by eating some cake. There’s no time left to achieve a summer body so why not, haha 🙂 Have an amazing start of the week loves!

***

Hellou! New Yorkista kotiin palaaminen oli kaikkea muuta kuin rentouttava kokemus… Tultiin torstai-illalla Helsinkiin ja jet lagin vuoksi tää unimosse perjantaina aamu yhdeksältä soivasta herätyksestä huolimatta nukkui päivä kolmeen saakka… Siihen ei todellakaan olis ollut varaa nimittäin meikäläisellä oli  kampanjakuvaukset, mun piti kuvata neljä videota, sekä napsia kuvat erääseen postaukseen ja lauantaina piti jo ottaa suurehko nokkani kohti Oulua. Sain kuitenkin kaiken tehtyä ja kerkesin minuutilleen vielä junaankin ja viettämään eilen veljeni valmistujaisia.

Viime viikot on ollu sen verran hektisiä, että tänään päivän plääninä on eilen kertomista suunnitelmista huolimatta hengata täällä sängyssä katsoen Frendejä ja syöden eilisten juhlien ylijäämiä. Huomenna käyn sitten muiden Nykin kuvien kimppuun, koska odotan jo kuumeisesti, että pääsen postailemaan teille matkasta. Tässä olisi nyt kuitenkin alkajaisiksi asukuvat rennosta lookista. Itseasiassa mulla oli mukana vain rentoja vaatteita, koska tiesin pyöriväni aamusta iltaan asioilla. Olen ihan rakastunut tuohon Calvin Kleinin takkiin, se on täydellinen!

Mutta nyt suuntaan jääkaapille, voisin aloittaa päiväni kakkulautasella. Ei tässä kuitenkaan enää kerkeä kesäkuntoon, haha. 🙂 Ihanaa viikon alua teille upeuksille!

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Calvin Klein
|T-SHIRT| Levi’s
 |JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *