Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY I – NEW YORK

1 kesäkuun, 2016

Hey guys! It’s finally time to show you the pictures from our first day in New York, SOS! The day was pretty much about recovering from our long ass flight and getting comfy in our hotel room but when the evening arrived, we couldn’t help ourselves but wanted to go look around the streets of New York City.

We walked around out hotel neighborhood and the moment we put our feet on the busy streets, the tiredness vanished. I felt like I could’ve been up all night but we decided to take it easy and go crab something to eat and check out Time Square. Three years ago when I was in NYC I was a bit disappointed in Time Square because I had thought I would’ve been bigger. I don’t know if I’m imagining but it felt so much bigger this time. I’m pretty sure the size of it has been doubled. Now it felt more like what I always had been thinking — like a movie.

We went to a burger place called Shake Shack. It’s a chain and I would say the quality could be compared to Burger King. Luckily we don’t have it here in Finland since I would grab some cheese fries every single day. But honestly though: fried with cheered on them — why haven’t I tried this at home before?! We also took milkshakes, of which they are famous and I don’t wonder why. Generally milkshakes in America are so much more thicker and I looove it. In Finland they are just plain, boring and water-like. We tried McDonald’s milkshakes and even they were soon good. They serve them with whip cream and a cherry 😀 I don’t know how I can live without them anymore…

***

Hellou! Nyt olisi viimein luvassa Nyki-kuvia ensimmäiseltä päivältä, SOS! Päivä meni aikalailla pitkästä lennosta toipuessa ja hotelliin majoittuessa, mutta illemmalla potkimme väkisin itsemme liikkeelle. Eihän me voitu jäädä hotellin pehmeisiin upottaviin sänkyihin lojumaan, kun kerta New Yorkissa oltiin, vaikka houkutus oli suuri!

Lähdettiin kiertelemään meidän hotellin lähistölle ja kun astuttiin ulos vilkkaalle kadulle niin siinä kohtaa väsymys unohtu täysin. Olisi tehnyt mieli lähteä tutkimaan kapunkia koko yöksi, mutta päädyttiin pyörähtään vain Times Quarella ja syömässä. Kolme vuotta sitten olin pettynyt koko ”toriin”, se oli niin paljon pienempi kuin olin kuvitellut, vain yksi risteys ja muutama valotaulu. En tiedä kuvittelenko vain, mutta nyt se näytti tuplasti isommalta. Tai itseasiassa olen melko varma, että sitä oli laajennettu lähes kaksinkertaiseksi. Nyt se oli sellanen, mitä ensimmäisellä reissulla olin odottanut, samanlainen kuin elokuvissa.

Käytiin syömässä Shake Shack -nimisessä mestassa. Se on ketju, sanoisin että aika lailla samaa tasoa kuin Burger King. Onneksi sentään tätä paikkaa ei ole Suomessa, koska meikäläinen olisi hakemassa sieltä muuten joka päivä juustoranskiksia. Ranskalaisten päälle sulatettua cheddaria, miksi en ole tajunnut testata tätä jumalaista yhdistelmää kotona?!?! Testattiin myös milkshaket, joista paikka on tunnettu ja maistamisen jälkeen en ihmettele! Yleisesti ottaenki Amerikassa milkshkaet on niin paksuja, että hyvä kuin pillillä saa imettyä. Meillä Suomessa kun on vai vetisiä pirtelölitkuja… Jopa siellä Mäkkäreissä milkshaket on aivan toista luokkaa, niihin tuli päälle kermavaahtoa ja kirsikkakin! Niitä tulikin muutamaan otteeseen haettua… En tiedä miten osaan enää tyytyä Suomen pirtelöihin… 😀

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *