Skrollaa alas
en
fi

BY THE MANHATTAN BRIDGE

2 kesäkuun, 2016

Hey guys! I have never worn the same outfit for outfit shots and I never will but this time were actually pretty close! I wore almost the same look when we spent the day at a beach with Valtteri last year (check it out). This time I decided to put that lovely and light Adidas shirt for a hot day in New York. And it worked pretty well! As company I’m wearing my new Ray-Bans that I bought right before our trip. I have them in gold as well and you probably have noticed that I love them since I wear no other glasses. I do wear metallic/silver jewelry so I decided to get them in this color as well.

Are you familiar with that milieu? I’ve seen it in many of my favorite bloggers’ outfit shots. When we were walking by the Manhattan Bridge, we decided to take some pictures in front of it. It was a pretty comic situation though because there were several other bloggers from all around the world taking pictures as well 😀 Maybe this is New York’s version of the cherry tree park here in Helsinki that I told you guys about a while ago, haha 😀

***

Hellou! Täällä blogin asupostauksissa ei olla nähty samaa asua kahta kertaa, eikä nähdä nyttenkään, mutta lähellä ollaan! Tämä lähes sama asu oli meikäläisellä päällä viime kesänä, mutta sillon oltiin ranta fiiliksissä hattuineen ja sandaaleinee (tsekkaa postaus täältä). Tällä kertaa pukeuduin tuohon ihanan ohueen Adidaksen paitaan New Yorkin helteissä ja tämä toimi myös siellä. Kaverina on uudet Ray-Banit, jotka ostin juuri ennnen matkaa. Kyseinen malli on ollu mulla kultaisena ja ehkä olettekin huomanneet meikkiksen tykkäävän niistä, kun mitään muita linssejä ei meikäläisen nenällä oo nähty aikoihi. Käytän kuitenkin yleensä metallin värisiä koruja, joten päätin ostaa ne nyt myös metallisina.

Näyttääkö muutes teistä tutulta tuo kuvausmesta? Ite oon nähny kyseisen paikan lähes kaikkien lemppariblogieni asukuvissa. Kerta tuosta Manhattan Bridgen edestä kuljettiin niin päätettiinpä mekin napsia kuvat sen edustalla. Tilanne oli tosin jokseenkin koominen, kun samaan aikaan asuja oli nappaamassa muutama muukin bloggaaja eripuolilta maailmaa. Ehkä tämä on Nykin versio Suomen kirsikkapuupuistosta, missä jokaisen bloggaajan täytyy ottaa kuvat joka vuosi, haha 😀

OUTFIT OF THE DAY|

|SHIRT| Adidas
|T-SHIRT| Topman
|SUNGLASSES| Ray-Ban
|JEANS| Tige Of Sweden
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *