Skrollaa alas
en
fi

NEW GLASSES

3 kesäkuun, 2016

Hey guys! I kind of did a huge impulse purchase: glasses! I don’t think many of you know that I actually have to wear glasses. My current ones are black, they are from Cucci and they’re quite bold, very square-like and I’ve had them for about four years now. They definitely don’t fit me or my style anymore. I look like a 40 year old, pimple faced nerd with them. That’s why I use them only when I’m home. Alone, in the dark. Not even the post man or food service workers have seen me wearing them. I almost can’t wear them around Valtteri even though he likes them, which I find weird 😀

For a long time I have considered getting new ones but I haven’t had the courage to walk into a store. Last time when i was being the Cuccis, it was almost a mission impossible because of my huge nose. Well, one day I was wandering around the city centrum and accidentally got into a optician. I tried four glasses and then I found these, the perfect ones. I thought that round frames would make me look like an owl, haha!

I never thought I’d find glasses that I really enjoy wearing. I don’t know about you but do you guys think that these were like ”made” for me? Comment down below what you think about my decision! Even though I see quite well without them, should I star wearing them just because they look so nice?
***

Hellou! Meikäläisellä tuli tehtyä aika yllättävä ex tempore ostos, silmälasit! Moni teistä ei varmaankaan tiedä, että meikäläiseltä löytyy jo entuudestaan lasit. Ne on Cuccin mustat paksusankaset, tosi neliö malliset ja ne on ollu mulla varmaankin jo nelisen vuotta. Siihen aikaan tykkäsin niistä paljonkin, mutta enää ne ei oikein ole mua… Näytän niillä 40-vuotiaalta finninaamaiselta tietokoneinsinööriltä. Siksi käytän niitä enää vain tarvittaessa kotona, kun kukaan ei näe. Pimeässä, kun verhot on kiinni. Edes postimies tai Wolt lähetti ei ole meikäläistä nähy rillit päässä. En melkein kehtaa pitää niitä edes Valtterin seurassa, vaikka hän niistä jostain oudosta syystä kovasti tykkääkin 😀

Pitkään olen siis harkinnut uusien lasien hankintaa, mutta en ole uskaltautunut liikeeseen. Viimeksi kun sopivien lasien etsintä tuntui mahdottomuudelta, kaikki lasit sai nenäni näyttämään niin isolta, että se kohta putoaa paikaltaan. Yks päivä odottelin kaveria keskustassa, ihan sattumalta silmälasiliikkeen edustalla ja kun ei ollut muutakaan niin pistäydyin sisään. Neljät eri lasit ripustin naamalle ja sitten löytyi nämä, ihan täydelliset! Luulin pyöreiden kehysten tekevän musta ihan pöllön näköisen, mutta ei. Ja hyvä niin, eipä tarvitse vaihtaa sukunimeä, haha. ;D

En kuvitellut, että voisin löytää silmälasit, joita en enää tahdo ottaa pois. En tiedä näyttääkö teistäkin, että nämä lasit kuuluisi mun naamaan? Kertokaahan tuohon alle kommentteihin, mitäs mieltä olette tästä valinnasta? Vaikka näen tarvittavan hyvin ilmankin laseja niin pitäisiköhän käyttää näitä välillä ihan esteettisistä syistä?
Pictures by Valtteri Sandberg

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *