Skrollaa alas
en
fi

INSPIRATION FOR LIVING ROOM

4 kesäkuun, 2016

Hey guys! To the most of people living room is the place where they spend most of their time after bed room. For me it’s my hoe office (actually first comes home office, then bed room), so that’s why we started our decoration from there. It’s a bit embarrassing though when our friends come over and we spend time there and it looks like we just moved in even though it was half a year ago. That is why I’ve been anxious to get it done and now I finally have a moment in my life for that.

I was going through Pinterest and to be honest I never understood Pinterest before we moved (am I the only one?). It has always felt a bit unnecessary but now it has been the only place where I’ve looked for inspiration. And I’ve found it. In every photo in that collage above is something that I want  to our living room. I’ve been thinking about black lamps, painting wall, String-shelf, marble table, pattern mat and a FIRE PLACE! I’ve been missing our fire place that we had in my childhood house in Lapland. I used to just stare it because I found it very relaxing. Valtteri has been lagging at my crazy ideas but I have decided that I will get a fire place in our apartment if I want it. I have a solution for it in my mind but I’ll share more about it late.

***

Hellou! Suurimmalle osalle makuuhuoneen jälkeen olohuone on se missä kodissa vietetään eniten aikaa. Meikäläisellä se kuitenkin on työhuone (itseasiassa mulla tulee ensin työhuone ja sitten vasta makuuhuone), joten siksi alotettiin tää meidän kodin sisustusprojekti sieltä. On kuitenkin ollut hieman noloa, kun ystävät tulevat viettämään iltaa ja istumme olohuoneessa, mikä näyttää edelleen siltä kuin muttopäivä olisi ollut eilen (vaikka todellisuudessa siitä on jo puoli vuotta, miten aika menee näin nopeaa?!?!). Siksi olenkin malttamattomana odottanut, että kerkeän pistämään sen ihan kokonaan uusiksi ja nyt viimein on sellainen hieman rauhallisempi hetki elämssä.

Selasin tuossa taas Pinterestiä, jonka käyttöä en ymmärtänyt ennen meidän muuttoa (olenko ainut?). Jotenkin se aiemmin on tuntunu turhalta, mutta nyt se on ollut se ainut paikka, mistä inspistä olen hakenut ja sitä myös löytänyt. Yllä olevan kollaasin kuvissa on jokaisessa jotain, mitä olohuoneeseemme haluan. Suunnitelmissa on mustat erikoiset lamput, tauluhylly, String -hyllykkö, marmoripöytä, kuvioitu matto ja TAKKA! Olen ikävöinyt takkaa, mikä meillä on lapsuudenkodissani Lapissa, Kemijärvellä. Mulla oli tapana välillä vain tuijotella sitä, jotenkin se leimuava liekki sai rauhotettua tänkin hurjapään mieltä ja pysymään mut hetken paikallaan. Valtteri on ihmetelly ja tapansa mukaan vaan naureskellut mun hulluille ideoille, mutta oon päättänyt että mähän saan takan meidän kerrostaloasuntoon, jos niin haluan. Mulla on siihen jo eräs ratkasukin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Ei vielä paljasteta kaikkea 😉

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *