Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TRYING AMERICAN CANDY!

5 kesäkuun, 2016Hey guys! One day when we were in New York we went to Dylan’s Candy Bar. It’s not just any candy store but it is owned by the daughter of Ralph Lauren — Dylan. It has been in many movies and, for example, Gossip Girl.

A funny detail at the store is a shelf where there are boxes with celebrities favorite candies in them. But to be honest I don’t get why all the celebs have such a poor taste in candy? Well, maybe they have not been blessed with all the great features, haha 😀 There were a lot of American treats and we took some of the with us for this video and for our friends.

Comment me what did you think about the video! Also go check out the Facebook page of my blog — I update it daily with new material!
***

Hellou! Yhtenä päivänä New Yorkissa käväistiin meidän hotellin viereisessä Dylan’s Candy Bar -karkkikaupassa. Se ei ole mikään ihan perus karkkikauppa vaan sen omistaa Ralph Laurenin tytär Dylan, mistä kaupan nimikin tulee. Kyseinen mesta on näkynyt myös useammassa elokuvassa ja myös Gossip Girlissä.

Hauska yksityiskohta kaupassa oli vitriini, mistä löytyi laatikot, joissa oli julkkisten lempparikarkit näytillä. Tosin en ymmärrä miten kaikilla laulajia ja näyttelijöillä voi olla niin surkea maku? No, ehkä niitäkään ei ole siunattu kaikilla lahjoilla, haha 😀 Liikkeestä löytyi todella laaja valikoima amerikkalaisia herkkuja ja meilläkin lähti jotain mukaan tätä videota varten ja myös tuliaiseksi.

Kertokaahan kommenttiboksiin mitä piditte videosta? Muistakaa käydä tykkäämässä blogini Facebook -sivuista, päivitän sinne joka päivä jotain uutta!

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *