Skrollaa alas
en
fi

LATE NIGHT CRAVINGS

6 kesäkuun, 2016

Hey guys! You guys already know how much I love Junkyard. When I’m looking for something a bit more laid-back I go check out their web store first because their own labels JUNKYARD XX-XY, SWEET SKTBS and SWEET DENIM offer awesome stuff. They also have a wide range of other brands such as Nike and Adidas, and I feel like I’m constantly checking their page if there would be something new to order.

Junkyard offered me a huge pile of clothes for NYC and we actually did this collaboration-thing, of which you guys will hear later 😉 These photos were shot by the smallest pizza place I have ever seen. Well, it was a great way to spend the last cash we had left during our last night.

I’m in love with the color of that hoodie because it matches so well with my eyes. I’ve also started to wear huge t-shirts under, for example, hoodies even though a year ago I didn’t dig that.

What do you guys think about my first Junkyard look?
***

Hellou! Oon aiemminkin hehkuttanut paljon Junkyard -verkkokauppa, sillä se on yksi meikkiksen lemppareita (ollut jo useamman vuoden). Sillon kun etsin jotain rennompaa vaatetta niin tsekkaan heidän verkkokauppansa ensin, koska heidän omilta merkeiltä JUNKYARD XX-XY, SWEET SKTBS ja SWEET DENIM löytyy tosi cooleja juttuja. Lisäksi heillä on toki laaja valikoima muita merkkejä ja etenkin heidän Adidaksen ja Niken valikoimia käyn vahtaamassa yhtenään, että kerkeän tilaamaan uutuuksia ennen kuin koot loppuu.

Sain Junkyardilta Nykiin melkosen läjän vaatteita mukaan, koska toteutettiin tuolla reissulla heidän kanssaan yhteistyöprojekti, josta myöhemmin lisää… 😉 Nää asukuvat napattiin ehkä säälittävimmän ja pienimmän pizzerian edessä, mitä olen koskaan nähnyt. No, se oli ainakin loppulomasta loistava paikka tuhlata lompakkoon kiertyneet dollarit.

Oon aivan rakastunu tuohon hupparin väriin, se natsaa mainiosti meikäläisen vihreisiin simmuihin. Päälypaitojen alla oon alkanu käyttämään nykyään tuollasia super isoja t-paitoja, vaikka vuosia takaperin en voinut sietää jos se pilkotti toisen paidan alta 😀

Mitäs tykkäätte tästä ensimmäisestä Junkyard-lookista?
OUTFIT OF THE DAY|

|HOODIE| Junkyard xx-xy
|T-SHIRT| Junkyard xx-xy
|JOGGERS| Junkyard xx-xy
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *