Skrollaa alas
fi

RECIPE: AMERICAN CHICKEN BURGER

7 kesäkuun, 2016
SERVINGS: 4 | PREP TIME: 45 MINUTES | COOK TIME: 15-20 MINUTES | DIFFICULTY: SUPER EASY

Hey guys! I’ve shared you earlier a recipe to sweet potato burger but this time it’s time for American chicken burger! It’s definitely American season in my blog at the moment so sorry about that, haha 😀 I made these delicious mofos a couple of days before our trip when we had one last meeting before out trip with the crew we went there. Everybody seemed to enjoy them because the plates were so clean I could’ve put them right back to the kitchen cabinet 😀


AMERICAN CHICKEN BURGER

4 burger buns
4 chicken breasts
bacon
red onion
salad
steak tomatos
cheddar cheese
burger sauce
majo


Cook bacon and red onion. Swipe the extra marinade off the chicken breasts and pummel them inside of a freezing bag. Cook them on the same pan as bacon and red onion with in bacon’s fat. At the end of cooking, put cheddar pieces on them so that they melt a little.

Bake the buns in the oven. I used pre-baked buns because I’m not a fan of regular burger buns. Put burger sauce, lettuce, steak tomato, bacon, chicken, red onion and majo inside the buns.

Enjoy with fries and mayo!

Hellou! Olen aiemmin jakanut teille reseptin bataattiburgeriin, mutta tällä kertaa vuorossa olisi amerikkalainen kanahampurilainen! Mun blogissa on selvästikkin menossa nyt Amerikka -kuukausi, haha. Pahoittelut kaikille, joilla jo menee järki näihin postauksiin. 😀 Tein näitä herkullisia burgereita muutama päivä ennen meidän Nykin matkaa, kun nähtiin täällä meillä meidän reissuporukan kanssa. Hyvin näytti kaikille maistuvan, kun lautaset oli niin puhtaat, että melkein ois voinu laittaa vaan takasin kaappiin. En voi siispä muuta kuin suositella! 🙂

AMERIKKALAISET KANAHAMPURILAISET
4 kpl hampurilaissämpylää
4 kpl marinoitua broilerin fileetä
pekonia
punasipulia
salaatinlehtiä
pihvitomaattia
cheddarjuustoviipaleita
hampurilaiskastiketta
majoneesiä

Paista ensin pannulla pekoni ja punasipuli. Pyyhi broilerin fileistä ylimääräinen marinadi ja nuiji ne pakastepussin sisällä. Paista pihvit samalla pannulla kuin pekoni ja sipuli, pekonista irronneessa rasvassa. Paistamisen loppupuolella lisää cheddarjuustoviipaleet broilerpihvien päälle, jotta juusto hieman sulaa.

Paista sämpylät uunissa. Itsekäytin kaupan esipaistettuja sämpylöitä, koska en oikein tykkää hampurilaissämpylöiden vaahtomaisesta rakenteesta. Lisää sämpyöiden väliin hampurilaiskastiketta, salaatinlehtiä, pihvitomaattia, pekonia, broilerin fileetä, punasipulia ja majoneesia.

Nauti tämä herkku vaikkapa ranskalaisten ja majoneesikipon kera!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *