Skrollaa alas
en
fi

CONFIDENCE BOOST

9 kesäkuun, 2016

Hey guys! I would’ve never believed that I would find glasses that I’d like to wear at public places and for outfit shoots. I need to thank you guys for your sweet messages and compliments on these glasses — they really have made it all easier for me. I posted about them a bit earlier and introduced them to you and your reaction gave me so much more self-confidence. I love you for being there for me!

Here’s a nerdy look for you that I have worn several times already. On Monday I had a meeting in Oulu and then traveled back to Helsinki and it has been a constant run since then. Luckily it’s weekend very soon were going to throw a huge birthday party for Valtteri — can’t wait! I love the fact that our apartment is at the point that we can invite a lot of friends over 🙂 Let’s keep our thumbs up though that we won’t have any policemen behind our door this time. Because once our neighbors called the cops just because we were filming a video… 😀

***

Hellou! Enpä olisi uskonut, että joskus löytäisin joskus sellaiset rillit, että haluaisin ripustaa ne nenälleni myös julkisilla paikoilla ja ikuistaa ne vielä asukuviinkin. Tästä saan kiittää ennen kaikkea teikäläisten suloisia kommentteja täällä blogissa ja muualla somessa. Julkaisin aiemmin postauksen, missä esittelin nämä uudet lasit ja siihen tuli aivan ihania kommentteja, joista sain tosi paljon varmuutta lasien pitämiseen. Ootte niin mahtavia, kiitos että ootte siellä!

Tässäpä tämmönen nörtti-lookki, missä meikäläisen on voinut bongata viiheltämässä pitkin Helsingin katuja. Maanantaina työpalaverin jälkeen tulin Oulusta tänne Helsinkiin ja viikko on jatkunu kokouksesta toiseen juoksemisella. Onneksi pian koittaa viikonloppu ja järkätään täällä meillä Valtterille räjäyttävät synttäribileet, en malta odottaa! Ihanaa, että tää asuntokin alkaa olla nyt oikeasti siinä vaiheessa, että tänne voi kutsua isommankin porukan. 🙂 Pidetään peukkuja, että ei saada poliiseja tällä kertaa ovelle. Kerran naapurit soitti poliisit ovellemme pelkästään siitä, että kuvattiin videota… 😀

OUTFIT OF THE DAY|

|SHIRT| Garcia Jeans
|T-SHIRT| Topman
|EYEGLASSES| Ray-Ban
|JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Vagabond
|BAG| Sandqvist
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *