Skrollaa alas
en
fi

ACNE LEATHER JACKET

10 kesäkuun, 2016

Hey guys! As I told you guys earlier today, I visited the Acne store during my stay in New York and did a little impulse purchase. I was a pretty funny co-incidence that there were two Finnish salespeople! We spoke with one of them only though. Luckily we didn’t speak anything embarrassing before this came up 😀 We got very used to talking about whatever pops in our minds during that trip because usually nobody understood what we were saying. I do this always when I’m out of my own country 😀 Am I the only one?

I’ve been wanting a leather jacket with a belt for ages but I never really took the time to look for one. I was so glad when I found the perfect one at the Acne store. The salesperson hardly was able to start his sales speech when I was already on my way to the checkout. The price was pretty high though, 1550€ in euros. And if I looked correctly, it’s 300€ cheaper in their web store… Well, the jacket in perfect so I don’t mind 🙂 My material happiness is at its max! 

***

Hellou! Kuten tänään aiemmassa postauksessa kerroin niin käväisin New Yorkissa Acnen myymälässä tekemässä erään heräteostoksen. Hassu sattuma, että kyseisessä liikkeessä oli töissä kaksi suomenkielistä, vaikka tosin me juteltiin vain toisen kanssa. Onneksi emme kerenneet puhua liikkeeseen tullessa ohi suumme kaikkea noloa, me kun sanoimme tuon matkan aikana aikalailla kaiken ääneen mitä mieleen vain tuli. Sitä vaan aattelee aina ulkomailla, että ei siellä kukaan ymmärrä. Teettekö te tätä samaa? 😀

Olen pitkään kaivannut uutta nahkatakkia, sellaista missä helmassa on hihna. En kuitenkaan ole edes nähnyt vaivaa sen etsimisen eteen, mutta Acnen myymälässä sattui roikkumaan rekissä juuri sellainen mitä olin etsinyt! Siinä ei myyjä edes kerennyt pitämään myyntipuhetta, kun olin jo takin kanssa kassalla. Tosin, ehkä hinta olisi pitänyt katsoa, sillä takki maksoi 1550e ja jos oikein katsoin verkkokaupassa juuri tämä sama takki oli myynnissä 300e halvemmalla. No, takki on täydellinen joten en jaksa tuota muutamaa satasta murehtia. Nyt on materialismi onnellisuus huipussaan! 🙂

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *