Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY IV – NEW YORK

10 kesäkuun, 2016

Hey guys! On the fourth morning we headed for breakfast to a very traditional, American restaurant. Atually it was so traditional that we got very bad service possibly because of our sexual orientation. Usually people are very open-minded, especially in New York, but there are always the very religious
and conservative people. The waiter clearly knew that we wouldn’t have left him any tip so he added an extra $20 to the check… Next time we know to avoid this place — even though the pancakes and milkshake were great.

The restaurant was pretty close to Soho, Noho and Lolita which are great place to shop so we pretty much spent the rest of our day there — like usually 😀 I also happened to find Acne store and I grabbed some amazing with me from there and I’ll tell you about it a bit later today because it deserves its own post 🙂

***

Hellou! Neljännen päivän aamuna suunnattiin aamupalalle tosi perinteikkääseen mestaan. Itseasiassa niin perinteiikkääseen, että saatiin ilmeisesti seksuaalisensuuntautumisen vuoksi melko töykeää palvelua. New Yorkissa ollaan tosi avoimia yleisesti, mutta sitten sieltä löytyy näitä tosi uskonnollisia ja vanhoillisia. Tarjoilia selvästi tiesti, että ei tultaisi jättämään tippiä lainkaan, joten lisäsi itse laskuun 20 dollaria ylimääräistä… Onneksi ensi kerralla osaa välttää tämän mestan, vaikka pannarit ja milkshake oli nannaa!

Tuo ravintola oli lähellä Sohoa, Nohoa ja Nolitaa eli hyviä ostosalueita, joten loppupäivä menikin shoppailessa, kuten vähän kaikki päivät meillä. 😀 Sattumalta osuin myös Acnen myymälään ja sieltä lähti mukaan jotain ihanaa. Siitä postailen kuitenkin vielä tänään vähän myöhemmin, se nimitttäin ansaitsee oman postauksena! 🙂

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *