Skrollaa alas
en
fi

TURNTABLE

11 kesäkuun, 2016

Hey guys! It’s finally here: our turntable! I have dreamed about one since I was a little boy. Some may remember the old posts where I showed off my wardrobe doors that were covered with vinyls.

In New York we saw a lot of these — for example at Urban Outfitters and that’s how I got the idea. Nowadays I listen to music online but I started to think that it would be dope to start buying physical albums again. Whenever one of my favorite artists releases a new album, I listen to it all the time for the next month. That’s why this was such a perfect ouches for me to make. Valtteri also got very excited so we decided to get it. Our luggages were so full that we decided to order it when we got home so this one is from CDON.com.

We also bought Adele, Sia and Lana’s albums for the start so were gonna pop these for a while now! 🙂

***

Hellou! Vihdoin se on täällä, vinyylisoitin nimittäin! Joskus nuorempana haaveilin tällaisesta soittimesta. Jotkut ehkä saattaakin muistaa ne postaukset, kun asuin vielä kotona ja esittelin vaatekaappejani, jotka olin vuorannut vinyyleillä.

New Yorkissa meillä tuli tosi monesti vastaan näitä soittimia, kuten esimerkiksi Urban Outfittersillä ja siitä se ajatus sitten lähti. Nykyään musiikkia tulee kuunneltua vaan netistä, mutta aloin miettiä että olis kiva alkaa ostamaan albumeja taas konkreettisesti levyinä, kuten vielä joskus 2000 -luvun alussa. Mulla kun on vieläpä tapana kuunnella lempiartistieni uudet albumit kerralla puhki, kuuntelemalla vain sitä yhtä levyä seuraavan kuukauden ajan. Tämä olisi siis juuri sopiva hankinta mulle. Valtteri myös innostu tästä ajatuksesta, joten päätettiin ostaa vinyylisoitin. Tosin, sellanen olisi ollut turhata raahata sieltä New Yorkista tänne kotisuomeen saakka, joten tilattiin tää meidän soitin CDON.com -sivustolta.

Tilattiin nyt alkajaisiksi Adelen, Sian ja Lanan levyt, joten näitä popitetaan täällä meillä nyt jonkin aikaa! 🙂

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *