Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: EGG SHOP / NEW YORK

12 kesäkuun, 2016

Hey guys! In New York if one looks for a great breakfast place of a café, one should definitely head to Noho and Lolita area! That’s what we did with Valtteri and found this super cute Egg Shop -restaurant.

I feel like there’s this special vibe at small restaurants. The waiters are very chatty and I noticed that most of the customers were kind of laid-back too. A couple of girls were eating such delicious meals so we decided to ask what they were and ordered the same ones 😀 And it was definitely worth it because they tasted heavenly! I’ll definitely go back there once I travel back to NYC.

***

Hellou! New Yorkissa, jos tahtoo maittavaa aamupalaa tai kahvia niin kannattaa ehdottomasti suunnata Nohon ja Nolitan alueelle! Niin myös me tehtiin Valtterin kanssa ja löydettiin aivan ihastuttava pieni Egg Shop -ravintola.

Jotenkin näissä pienissä ravintoloissa on tosi kotoisa ja lämmin fiilis. Tarjoiliat on tosi tuttavallisia ja huomasi, että tämmösiin paikkoihin eksyy paljon rennompia tyyppejä asiakkaiksi. Meidän viereisen pöydän sapuskat näytti niin hyvältä, että päätettiin kysäistä, mitä he olivat tilanneet ja tilattiin täysin samat annokset. 😀 Se kannatti, koska tuo oli ihan sairaan hyvää! Tuonne täytyy suunnata myös seuraavalla Nykin reissulla!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *