Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: BEAN BOOZLED CHALLENGE

12 kesäkuun, 2016Hey guys! I have seen many YouTubes do the Bean Boozled -challenge and though that they must not taste so bad as they appear in the videos. How can candy taste bad?! But after tasting them myself, I must admit that I was so wrong. This was definitely one of the most horrible challenges I’ve ever made! Never again!

***

Hellou! Oon kattellu aiemmin kun muut tubettajat on tehny Bean Boozled -haasteita ja miettiny, että ei ne räältä ja muilta ällötyksiltä maistuvat karkit nyt niin pahan makusia voi olla. Miten karkki nyt vois olla pahaa?!?! Oon aatellu tubettajien vain vähän ylireagoivan niihin, mutta nyt mulle selvis totuus. Tää oli ehdottomasti yksi kauheimmista haasteista, mitä olen testannut… EI ENÄÄ IKINÄ TÄTÄ!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *