Skrollaa alas
en
fi

SMOKE

13 kesäkuun, 2016

Hey guys! As I told you before, I had a photoshoot with Junkyard in New York. We shot three looks that I picked and I posted the first one last week. Here’s the second look where I’m wearing Junkyard and Fila’s collaboration collection, which I love. Apparently many others do as well since almost all the sizes are sold out but luckily there’s been a restock.

Lately I’ve been collecting more laid-back looks to my wardrobe where all the pieces are from the same collection. Even though they’re very relaxed, I use them when I go to run errands.

What do you think about this look? If you wanna check out some pictures of the third Junkyard look, you can go check them out from Junkyard’s web magazine. Also the previous outfits are there 🙂

***

Hellou! Kuten aiemmin kerroin niin toteutettiin Junkyard -verkkokaupan kanssa kuvaukset New Yorkissa. Kuvattiin kolme mun valitsemaa lookkia, joista ensimmäisen postasin viime viikolla ja tässä olisi toinen lookki. Päällä on  kledjuja Filan ja Junkyard xx-xy:n yhteistyömallistosta, mihin oon ihan rakastunut! Ilmeisesti moni muukin on kyseisen malliston vaatteisiin tykästynyt, sillä koot niistä on ollu jonkin aikaa loppu, mutta onneksi niihin on tullu nyt täydennystä!

Oon viime aikoina hankkinu kaappeihini useampiakin tämmösiä rennompia asukokonaisuuksia, missä kaikki on samasta mallistosta. Vaikka nää on rentoja asuja niin silti asu näyttää viimeistellyltä ja tämmösessä lookissa voi lähteä kapungillekkin hoitamana asioita.

Mitäs tykkäätte tästä lookista? Jos haluatte käydä etukäteen tsekkaamassa muutamia kuvia kolmannesta Junkyard lookistani niin se ja kaikki aiemmat lookit löytyy Junkyardin verkkolehdestä eli täältä!

OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Junkyard xx-xy & Fila
|T-SHIRT| Junkyard xx-xy & Fila
|PANTS| Junkyard xx-xy & Fila
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *