Skrollaa alas
en
fi

LOUIS VUITTON PASSPORT COVER

15 kesäkuun, 2016

Hey guys! I have been thinking about buying a pass cover for a long time now but I have always forgotten about it. I haven’t seen any potential ones and I haven’t really even spent time looking for one 😀 In New York there was a huge Louis Vuitton store and I decided to check out their selection and I happened to find the perfect passport cover for myself!

I fell in love with this because it’s so simple. You know I love everything minimalistic and colorless so this one really called my name 😀 Now all I need is a new passport since the current one has swollen as big as the Bible. I may have lost it in a bar a few times… 😀 

***

Hellou! Oon pitkään miettinyt, että pitäisi ostaa passikotelo, mutta jotenkin se on aina jääny. Ei ole tullut sopivaa vastaa, enkä ole sellaisen etsimiseen jaksanut nähdä vaivaa. New Yorkissa oli iso Louis Vuittonin liike, joten päätin käydä tsekkaamassa joskos sieltä löytyisi jotain ja sieltähän löytyi. Nimittäin juuri se täydellinen passikotelo!

Ihastuin tähän passikoteloon, koska se on niin simppeli. Te tiedäätte, että rakastan kaikkea minimalistista ja väritöntä, joten tämä suorastaan kutui meikäläistä. Nyt enää tarvisi hankki uusi passi, koska nykyinen on turvonnut raamatun paksuiseksi. Muutamat kerrat olen sen nimittäin hukannut baariin… 😀

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *