Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY V – NEW YORK

18 kesäkuun, 2016

Hey guys! I filmed a My Day -video about our fifth day in New York and if you haven’t seen it yet, you can check it out from here. Our day started with a picnic in Central Park. We grabbed some fruits and sushi with us from a market close to the park and I gotta admit that their selection was huge. The store was about the same size as smaller town markets here in Finland but they had big counters with fresh, ready-to-eat food. The sushi we bought from there was probably the best I’ve ever eaten. I wanna give a shoutout to those fruit bowls that were everywhere in New York. I would be probably half of my size if we had those in Finland. I’m the laziest person to peel fruits — I hate it. That’s why I only buy fruits that I don’t have to peel — or a chocolate bar that is super easy to open, haha 😀

With our tummies full, we strolled around Central Park for a while — but not too long tough. When you look at the map, you don’t get how huge it actually is. During my last trip there we wen around it on a cabriole so the distances didn’t feel that big but when you’re walking there under burning sun light you start figuring out the size of the park. So if you wanna see the whole park, I suggest cabriolet or a bike that are available for rent there.

After that we headed to the famous building that looks a little bit like a flat iron; Flatiron Building. We got our Instagram pictures and headed to do some shopping. In the evening we went to the Top of the Rock. I was a big skeptical because I’m afraid of heights but as we got up there I forgot about my fears. We had seen so many pictures from there that it felt like we were watching a huge screen. It was such an absurd moment! We also witnessed a successful proposal up there 🙂

***

Hellou! Viidennestä päivästä New Yorkissa oon jo julkassu teille My Day -videon ja jos ette sitä oo vielä nähny niin senhän voi tsekata täältä. Päivä alkoi piknikillä upeilla maisemissa Central Parkissa. Napattiin hotellin viereisestä marketista mukaan eväät, koska siellä oli ihan mielettömät valikoimat. Kooltaan se oli meidän Valintataloihin ja Alepoihin verrattavissa, mutta siellä oli isot tiskit joista sai tuoretta valmista ruokaa mukaan. Sain sieltä mukaan myös ehkä elämäni parhaat sushit! Nykissä täytyy antaa pisteet myös noille alla olevan kuvan hedelmäkipoille, mitä myytiin kaikissa pienemmissäkin kaupoissa. Olisin varmaan puolet hoikempi, jos tuollaisia saisi Suomestakin. Oon nimittäin niin laiska kuorimaan hedelmiä, vihaan sitä! Siksi ostankin yleensä vain hedelmiä, mitä ei tarvitse kuoria tai sitten suklaapatukan, jotka on huomattavasti helpompi avata, haha. 😀

Kun massut oli pullolla vyöryttiin ympäri Central Parkkia, mutta eihän sitä pitkään jaksanut kierrellä. Sitä jotenkin kartalta katsoessa ajattelee, että eihän se nyt niin iso puisto ole, mutta kyllä se on… Viime reissulla kiersin puiston hevoskärryn kyydissä, joten sillon välimatkat ei tuntunu yllättäen yhtään niin tuskallistilta kuin kävellen, kun aurinko paistaa suoraan kirkkaalta taivaalta. Jos puiston haluaa kahlata kunnolla läpi niin suosittelen ottamaan allensa joko hevoskärryt tai pyörän, joita oli vuokrattana.

Lähdettiin puistosta etsimään New Yorkin kuuluisaa silitysrautaa muistuttavaa kolmiotaloa, jonka nimikin on Flatiron Building. Lopulta löydettiin se, mutta eihän se nyt sen ihmeellisempi ollut kuin kuvissakaan… No, sainpa ainakin hienon kuvan Instaan 😀 Loppu päivä meni kierrellessä kauppoja ja illalla käväistiin vielä Top Of The Rock -pilvenpiirtäjässä tsekkaamassa huikeita näköaloja. Korkeita paikkoja kammoavana mua pikkasen pelotti, että pyörrynköhän sinne katolle, mutta ei. Selvisin ilman kohtauksia, itse asiassa katolle noustua mulla ei edes käynyt koko asia mielessä. Sitä kun oli nähnyt juuri tuolta otettuja kuvia sen verran paljon, että tuntu kuin olisi vain katsonut jotain isoa taulua. Se näköala tuntui jotenkin epätodelliselta. Saatiin muutes todistaa onnistunutta kosintaakin paikanpäällä. 🙂

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *