Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SUMMERI

18 kesäkuun, 2016Hey guys! As I wrote you earlier, ever since I was a little boy I hoped to be in an episode of this Finnish TV-show called Summeri that is mainly for children and youngsters. Last month my wish came true because my YouTube friend Veronica and I went to the set of the show and took part in an episode. The episode was about gender roles and I, for example, wore Veronica’s clothes. I filmed a My Day -video about the day and you can check it out above 🙂 If you’re interested to see the episode, it’s here.

***

Heippa! Kuten joskus aiemmin täällä kirjotin niin olen pikku-Jannena haaveillut, että joskus pääsisin mukaan Summeriin. Viime kuussa se toteutui, sillä käväisin toisen tubettajan, Veronican kanssa vierailemassa kyseisessä ohjelmassa. Juteltiin vähän sukupuolirooleista ja päädyttiinpä myös vaihtamaan ylleni Veronican vaatteet. Fiiliksiä kuvauspäivästä voi tsekata yllä olevasta videosta ja jakso, jossa olimme vieraana on tullut jo televisiosta, mutta sen voi katsoa näin jälkikäteen täältä.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *