Skrollaa alas
en
fi

TIMES SQUARE

19 kesäkuun, 2016

Hey guys! It’s time for the third Junkyard collaboration look that we shot in New York. The previous looks and links to the clothes can be found from Junkyard Magazine, from here.

I fell for olive green this spring again. Years ago my wardrobe was packed with the color but then I got enough of it. But now I’m in love again and the biggest reason must be that it matches perfectly with my eyes. Actually my eyes are really not any color (to be honest, they’re BORING!) but when I wear green they look green as well. And what comes to that jacket, I love the color — of course — but especially the model of it and the inner lining. Maybe I should quit getting new bombers but on the other hand it’s good to have one in every color, right?

I feel like skin tight jeans tend to have a bad model almost everywhere. They’re always too loose in the ankles or they just don’t fit — or then I’m just too picky… Buying new jeans must be the hardest thing ever and that’s why I only own a couple of pairs because I look for perfect matches. I was a bit anxious about these Junkyard jeans as well but I need to admit that I was very positively surprised! They fit very well and look great. I’ll definitely order more of them in the future.

What do you think about this look?
***

Hellou! Nyt olisi vuorossa viimeinen kolmesta Junkyard -yhteistyön lookista, jotka kuvattiin  New Yorkissa. Aiemmat lookit ja linkit vaatteisiin löytyy Junkyard lehdestä eli täältä.

Tykästyin keväällä oliivinvihreeseen taas uudelleen. Joskus vuosia sitten mun vaatekaapissa oli paljonkin kyseistä väriä, mutta sain siitä tarpeekseni silloin. Nyt olen uudelleen syttynyt sille ja ehkä suurimpana syynä se, että se korostaa kivasti meikäläisen vihreitä simmuja. Tai mun silmät ei oikein ole minkään väriset (suoraan sanottuna ne on musta TYLSÄT!), mutta kun mulla on yläosana jotain oliivinvihreetä niin oon huomannu, että sillon mun silmät näyttää selvästi vihreiltä. Tuohon takkiin oon ihan rakastunut juuri tuon värin, mutta myös mallin ja etenkin tuon sisävuoren vuoksi. Mun pitäisi ehkä lopettaa tää bomber-takkien haaliminen, mutta pitäähän niitä olla kaikissa väreissä, eikö vain?

Pillifarkut tahtoo mun mielestä olla yleensä kaikkialla vähän huonon mallisia. Jotenkin ne jää aina liian löysäksi nilkkojen kohalta tai ne ei muuten vaan istu kunnolla tai sitten voi olla myös että oon liian tarkka… Farkkujen osto on mulle kuitenkin elämän vaikein asia ja siksi mun kaapistani niitä löytyykin vain muutamat, ostan nimittäin vain täydellisiä yksilöitä. Olin vähän epäileväinen Junkyardin pillifarkuista, mitkä mulla on näissäkin kuvissa yllä. Täytyy sanoa, että oon positiivisesti yllättyny! Nää on ihan super hyvin istunvat ja kivat päällä! Näitä tulee varmasti tilattua myös jatkossa eri väreillä ja kulutuksilla, suosittelen!

Mitäs ruudun takana tykätään lookista? Meneekö peukut ylös vai alas?

OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Junkyard xx-xy
|T-SHIRT| Junkyard xx-xy
|JEANS| Junkyard xx-xy
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *