Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: 12 CHAIRS CAFE / NEW YORK

19 kesäkuun, 2016

Hey guys! We spent most of our time at Manhattan in New York excluding the times when we got lost on the subway and went outside of it. But during one of our days we decided to go check out some parts of Brooklyn. e started the day with a breakfast at 12 Chairs Cafe -restaurant.

The restaurant was super popular among the locals — and no wonder! Actually it was so popular that we had to wait before we were able to fit in. Even from the outside it looked tempting and very much like something we would enjoy. I ordered pancakes and some granola and I loved it! The restaurant has an Instagram account full of delicious pictures and I’ve been drooling after their delicious meals from the moment we left it. I need to travel to New York for a month to be able to get through their menu! 😀

***

Hellou! Pääosin pysyteltiin Nykin reissulla Manhattanin alueella, lukuun ottamatta muutamia eksymisiä metroilla… Mutta eräänä päivänä lähdettiin ihan tietoisesti kiertelemään Brooklyniin. Alotettiin päivä aamupalalla siellä sijaitsevassa 12 Chairs Cafe -ravintolassa.

Kyseinen ravintola on paikallisten suosiossa, eikä ihme! Itse asiassa mesta oli sen verran suosittu, että jouduttiin hetki oottelemaan, että meidän porukka mahtui sisään. Paikka näytti jo ulkoisesti tosi viihtyistältä ja jotenkin ihan meidän tyyliseltä paikalta. Itse otin pannarit ja jogurtti-mysli-kipon ja oli muutes hyvää. Ravintolalla on myös oma Insta ja oon kuolannu siellä kaikkia ihanien annosten kuvia. Mun täytyy varmaan lähteä kuukaudeksi New Yorkiin, että saan koko ruokalistan käytyä läpi! 😀

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *