Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LIVING ROOM

22 kesäkuun, 2016


Hey guys! It’s time for the third episode of my interior design show on YouTube and this time we styled our living room! Our living room had got stuck to the condition that we had on the day we moved in. We had a TV and a sofa but there really was nothing else.

I am in love with the result! I got an idea of a poster wall and for that I ordered some black and white frames. I was a bit worried how it would look in real life and could I be able to deliver the picture I had in my head. I took a risk and it was definitely worth it because the poster wall is my favorite thing about the room. I ordered the frames and the posters from Desenio that offer a huge and trendy selection. Even though I went with the black and white theme (surprise, surprise…) they have a wide range of more colorful and, for example, marble posters. I almost ordered a pop of color to our wall but I lost courage. Maybe I’ll man up some day! 😀

You can find Desenio from here and follow them on Instagram @desenio.

***

Hellou! Nyt olisi vuorossa Naakan Pesä Osa 3, jossa laitetaan kuntoon meidän olohuone! Meidän olohuone oli nimittäin aikalailla jämähtänyt siihen pisteeseen, kun se muuttopäivänä laitettiin. Kaikki oleellinen eli tv ja sohva löyty, mutta eipä siellä oikein muuta sitten ollutkaan.

Itse tykkään ihan mielettömästi lopputuloksesta! Sain päähäni tilata tauluseinää varten mustia ja valkosia kehyksiä, vaikka mua vähän arvelutti näyttäisivätkö ne todellisuudessa yhdessä niin hyvältä kuin mitä päässäni kuvittelin. Onneksi otin riskin ja se kannatti, sillä tauluseinästä tuli meikäläisen lemppari juttu koko huoneessa. Tilasin julisteet ja kehykset Desenio -verkkokaupasta, mistä löytyy todella trendikäs ja laaja valikoima. Vaikka meikäläinen meni yllättäen valkoisella ja mustalla linjalla niin sieltä löytyy myös marmorikuviollisia, sekä värikkäitä julisteita. Nyt jo melkein uskaltauduin tilaamana jonkun väripilkun tuonne seinälle, mutta jänistin. Ehkä vielä joskus repäisen! 😀

Desenion sivuille pääset klikkaamalla tästä ja muista seurata heitä myös Instagramissa @desenio

Sponsoroitu postaus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *