Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY VII – NEW YORK

24 kesäkuun, 2016

Hey guys! Our seventh day in New York City started with a breakfast at this small, pretty café called Happy Bones, which is located in Soho. When we had drunk our coffees, we headed to Little Italy and Chinatown where was not much to see to be honest but a lot to eat. There were small, delicious looking restaurants all around those areas. We didn’t have dinner there though but headed to the Brooklyn Bridge.

Brooklyn Bridge was a place worth experiencing! The views were breathtaking and most importantly we got some amazing Instagram pictures, haha. We walked by the bridge from Manhattan to Brooklyn where we found the prettiest little park, Main Street Park. There were a lot of locals celebrating, having a picnic, on dates or just having out with their loved ones.

***

Hellou! Seitsemäs päivä New Yorkissa alkoi aamukahvilla Sohossa, pienessä Happy Bones -kahvilassa. Kun oltiin saatu kahvit naamaan kierrettiin viereinen Little Italy ja Chinatown, joissa ei hirveästi ole nähtävää, syötävää kylläkin. Kaduilla on nimittäin vieri vieressä pieniä hyvän näköisiä ravintoloita, mitkä tosin meiltä jäi testaamatta, kun sännättiin kohti Brooklyn Bridgeä.

Brooklyn Bridge oli todellakin kokemisen arvoinen. Näköalat sieltä oli upeita ja mikä tärkeintä, sieltä sai hienoja instakuvia, haha. Käveltiin siltaa pitkin Manhattanilta Brooklyniin ja löydettiin sattumalta sillan juurelta rannasta todella kivan näköinen puisto, Main Street Park. Paikallisia oli siellä piknikillä, juhlimassa, treffeillä tai muuten vain viettämässä aikaa ystävien kanssa upeissa maisemissa.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *