Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: MORGENSTERN’S FINEST ICE CREAM / NEW YORK

24 kesäkuun, 2016

Hey guys! I have never really had one specific dream of what I want to be when I grow up. In one dream I’m running one of the world’s leading fashion labels, in another one I’m spending peaceful life of a painter in Italy and the list goes on and on… In one of my dream I own a small café or bakery.

In New York we went to this ice cream bar called Morgentern’s Finest Ice Cream and we didn’t get there by accident. I found the place from Instagram (like most of the restaurants/cafés we visited) and 15 000 followers and positive feedback convinced me. Many others were aware of it as well since we went there more than once and there was always a line outside. It was the only negative thing to be honest, everything else was just perfect. If I ever own a restaurant/café, it will be like that. Delicious, self-made ice cream, beautiful interior design and an amazing vibe.

I could travel to New York but to get some of their ice cream with cashew nuts, chocolate chips and the most delicious salted caramel sauce!

***

Hellou! Mulla ei ole ikinä ollut yhtä unelmaa, että mitä mä haluan olla isona. Yhdessä unelma todellisuudessa johdan yhtä maailman suurimmista muotimerkeistä, toisessa unelmassa vietän vapaata kuvataiteilija elämää Italiassa ja voi kuulkaa, näitä on ties kuinka monta, haha. Yksi unelmistani on pitää pientä kavilaa tai leipomoa.

New Yorkissa eksyttiin Morgentern’s Finest Ice Cream -jäätelöbaariin tai no eihän me sinne ihan sattumalta päädytty. Kyseisen paikan löysin nimittäin Instasta kautta (kuten useimmat ruokapaikoistamme) ja 15 000 seuraajaa, sekä kehuvat kommentit vakuutti meikkiksen. Myös moni muu oli löytänyt jäätelöbaarin, nimittäin käväistiin tuolla useampanakin päivänä ja aina ihmisiä oli ulos asti jonoksi. Se olikin sitten ainut miinus, sillä muuten paikka oli taivas. Jos meikäläisellä tulisi joskus olemaan se oma pieni ravintola niin se olisi juurikin tällainen. Ihanaa itsetehtyä jäätelö, viihtyisä sisustus ja mahtava fiilis, mikä huokui sinisistä ikkunoista New Yorkin kaduille, ah!

Voisin matkustaa New Yorkiin uudelleen ihan vain jo siksi, että saisin uudelleen tuota herkullista jäätelöä kera cashewpähkinöiden, suklaa hippujen ja taivaallisen salted carame -kastikkeen!


3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *