Skrollaa alas
en
fi

WALK AT THE CENTRAL PARK

25 kesäkuun, 2016

Hey guys! One morning we went for a run at the central park. If Finland had parks like this, you’d see me on a morning run more often. Funny how air there felt so fresh even though it’s in the middle of skyscrapers.

We stopped to take a few outfit shots. I’m wearing Björn Borg t-shirt with matching pants and a hoodie. The sporty clothes Björn Borg offers are one my favorites and lately they have given us customers many great collections (has anybody else noticed that?). Especially these pieces are awesome! I also have a college shirt and shorts from this collection and I think I’d want everything in black 😀 Maybe I’ll stick up with these though and keep my fingers crossed for the next collection to be as great as this one.

What do you think about this look?
***

Hellou! Eräs aamu lähdettiin lenkille Central Parkkiin, huh mikä treeni. Jos Suomessakin olisi tämän näköisiä puistoja niin voin vannoa, että mut nähtäisiin useammin aamulenkillä. Hassua kuinka tuolla ilma tuntuu todella puhtaalta ja raikkaalta, vaikka se on New Yorkin sydämessä pilvenpiirtäjien keskellä.

Pysähdyttiin nappaamaan kivalle paikalle nopeat asukuvat. Yllä mulla oli Björn Borgin t-paita, sekä yhteen kuuluvat huppari ja housut. Kyseisen merkin sporttiset vaatteet on ehdottomasti yhtiä meikäläisen lemppareita, etenkin viime aikoina Björn Borgilta on tullut todella kivoja mallistoja (onko muut huomannu tän myös?). Oon ihan rakastunut tähän mallistoon, missä vaatteiden sivusaumoissa kulkee tuo heidän logo, mielettömän kivoja. Mulla löytyy samasta mallistosta myös harmaana shortsit ja collegepaita, mutta mulla olisi ihan hirveän suuri houkuts ostaa nämä samat kledjut mustana… 😀 Ehkä kuitenkin jätän ne  ostamatta ja jään odottelemaan sormet ristissä, että Björn Borgilta tulisi pian jotain saman tyllistä.

Mp tästä sporttisesta lookista?

OUTFIT OF THE DAY|

|HOODIE| Björn Borg
|T-SHIRT| Björn Borg
|PANTS| Björn Borg
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *