Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: HAPPY BONES / NEW YORK

26 kesäkuun, 2016

Hey guys! Now it’s time for another discovery from Instagram, to with Happy Bones Café. Many people praised that they offer the best coffee in New York. I don’t know about that but I drank the best latte of my short life!

The place was very small, kind of a take-away place but the vibe was very cozy and the custom servants were super nice. It’s at the Nolita area so if you ever happen to be around the neighbor hood, make sure to grab a coffee from there with you.

***

Hellou! Nyt on aika taas vinkata yhdestä Insta löydöksestäni, nimittäin Happy Bones -kahvilasta. Moni kehui, että kyseisestä mestasta saisi New Yorkin parasta kahvia. Siitä en tiedä, mutta mulla tuli juotua siellä ainakin meikäläisen lyhyen elämäni paras latte!

Löysin Instagramin avulla New Yorkista monia hyviä kahviloita ja ravintoloita, joten yritin tätä samaa temppua nyt täällä Suomessa. Se ei kuitenkaan tuottanut oikein tuloksia… Täällä ei oikein taida olla sellasia super trendikkäitä kahviloita tällä hetkellä, ainakaan sellaisia joilla olisi Instaa.

Nyt kysyisinkin teidän vinkkiä, että onko teillä tiedossa jotain viihtyisiä trendikkäitä kahviloita tai ravintoloita Suomesta? Välillä täällä blogin kommenteissa on jotkut ravintolat käyneet hieman mainostamassaan itseään ja nyt sitä saa tehdä myös luvan kanssa! 😉

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *