Skrollaa alas
en
fi

MITÄ PUKEA FESTAREILLE?

1 heinäkuun, 2016
z0o6147
Hellou! Tää poika hyppää ensi viikolla bussiin ja ottaa nokkaansa kohti Ruisrockkia, ihan superia! Moni sieltä ruudun takaa on varmasti suuntaamassa myös tänä kesänä festareille, joten aattelin postailla etukäteen yhden festariasun ja jakaa meikäläisen vinkkejä mitä laittaa yllensä.

Festaripukeutumiseen kuuluu mun mielestä ehdottomasti revityt farkut tai shortsit. Niiden kanssa kivat popot vaikkapa Nikeltä tai sitten sandaalit, kuten esimerkiksi jo ne monta vuotta suosiossa olleet Birkenstockin terveyssandaalit. Uutuuden puhtaita popoja ei kuitenkaan kannata jalkaan kiskaista, sillä reivatessa tuppaa rapa roiskumaan.

Muutoin melko harvoin pidän rannekkoruja, mutta festareilla vuoraan itseni niillä niin, että hyvä jos jaksan kannatella käsiäni ylhäällä biisien tahdissa.

Näissä kuvien asussa mulla on yllä juurikin noita edellä mainittuja elementtejä, mutta yhdistin ne valkoiseen perus t-paitaan, sekä tuohon melko räväkkään hihattomaan. Te jotka jo tunnette mun mustavalkoisen tyylini mietitte varmaan, kuinka saan mielenrauhan noin räväkkä paita ylläni. Mun mielestä festareilla kuuluu kuitenkin hullutella niin pukeutumisessa kuin muutenkin! 😀

Kuulin muutes sellasta huhua, että Ruisrockin la-su -lippuja on jäljellä enää kourallinen, SOS! Nyt tai ei koskaan kannattaa surffaa lippukauppaan ja hankkia lippunsa!

Onko siellä ruudun takana tyyppejä jotka on tulossa Ruisrockkiin vai minne festareille te ootte suuntaamanssa tänä kesänä? Kenen artistin näkemistä te odotatte eniten? Mitä teistä kuuluu ehdottomasti pukea ylle festareille? Kertokaahan teidän niksinne tuonne alle kommenttilootaan! 🙂

|PÄIVÄNASU|

|KAULUSPAITA| H&M
|T-PAITA| Topman
|FARKUT| H&M
|KENGÄT| Birkenstock
|AURINKOLASIT| Ray-Ban

Kuvat: Valtteri Sandberg
Editointi: Miska Lehto

z0o6408 z0o6177 z0o6411 z0o6367 z0o6160

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *