Skrollaa alas
en
fi

WIND IN MY HAIR

2 heinäkuun, 2016

Hey guys! Here’s a super ”Janne” outfit for you. I have worn this kind of look so much lately — chasing it up with different kind of shirts. That Calvin Klein denim jacket, those Tiger of Sweden jeans and Nike shoes are definitely my go-to options every single day.

This outfit is so basic that we weren’t even supposed to shoot it. I’m glad we did because the view at the Brooklyn Bridge was amazing and it’s nice to show this kind of regular outfits as well.

What do you think?
***

Hellou! Tässäpä olisi todella perinteikästä jannemaista asua! Tällaisessa lookissa olen viime aikoina tallustellut lyhyillä kanan (tai siis pikemminkin naakan) koivillani tuolla katuja pitkin, toki t-paita on välillä vaihtunut valkoisesta mustaan ja ruutupaita vaihtanut välillä printtiään. Tuosta Calvin Kleinin farkkurotsista, Tiger Of Swedenin farkuista ja Niken popoista on tullut meikäläisen luotto kledjuja!

Tämä asu on niin perus, että sitä ei ollut alunperin tarkoitus edes kuvata. Hyvä, että kuitenkin napattiin nämä kuvat Brooklyn Bridgen upeissa maisemissa, sillä kiva näyttää juuri näitä asuja mihin mä tavallisina päivinä pukeudun.

Mitäpä ruudun takana tykätään?

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Calvin Klein
|SHIRT| Weekday
|T-SHIRT| Topman
 |JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *