Skrollaa alas
en
fi

ALL ABOUT BLACK

4 heinäkuun, 2016

Hey guys! Even though I wear a lot of black, it’s rare to see me in an all black outfit. This time I thought I could dress up in my favorite color from head to toe and it worked pretty well. High quality clothes that can be seen as more casual or festive considering the occasion — I love it!

I like this outfit overall and especially those DIY -touched Tiger of Sweden jeans. I’ve noticed that Tiger of Sweden has definitely the best skinny jeans — at least for my feet. It’s a shame though that they only sell jeans with the legs 32 here in Finland which is too much for me. I either need to roll them up like five times or cut them. So this ripped jeans trend is like made for me 😀

What do you think about this look?
***

Hellou! Vaikka mustaan hyvin pitkälti pukeudunkin niin harvoin mun päällä silti nähdään koko mustaa asua. Tällä kertaa päätin sonnustautua tuohon rakkaimpaan väriin (okei joo tiedän, että se ei ole väri ja blaa blaa…) päästä varpaisiin ja se toimi. Hyvät laadukkaat vaatteet toi asuun jopa virallisen ja juhlavan fiiliksen, tykkään!

Tykkään tästä asusta ylipäätään todella paljon, mutta etenkin noista farkuista ja itse saksituista lahkeista. Oon huomannu Tiger Of Swedeniltä löytyvän ehdottomasti ne parhaimmat pillifarkut, ainakin meikäläisen koiville. Harmi tosin, että Suomessa yleensä miesten hosuissa lahkeen pituus on 32, mikä tarkoittaa meikäläisen kohdalla sitä, että jalat peittyvät farkkuihin varpaita myöten. Yleensä saankin taitella lahkeihin paksut viiden kerroksen käänteet ja se saa nilkkani näyttämään siltä, kun ne olisi tulehtuneet ja turvonneet. Tämä huolittelematon lahje -trendi on siis ehdottomasi mun pelastus!

Onkos siellä muita tämmösiä samanlaisia tappeja ja mitäs tykkäätte näistä saksituista lahkeista?
|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Acne Studios
|T-SHIRT| Winwin
|JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Vagabond
Pictures by Valtteri Sandberg
Editing by Miska Lehto

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *