Skrollaa alas
en
fi

CHARGED

5 heinäkuun, 2016

Hey guys! As I told you I left to Lapland to my sister’s place last week to relax and rest. I have spent my days eating well, jogging and cycling at the most amazing views and playing with a super cute golden retriever puppy, Onni. My sister just got him — he’s only three months old and my heart melts for him! Although playing with him is mostly about him nibbling my hands and toes when he seems to think them as sausages 😀 If you want to see him, make sure to follow me on Snapchat (@jannenaakka) to check out my MyStory that is very puppy oriented, haha. I’m already a bit sad that I need to leave later this week for a festival. I wonder if they let dogs in… 😀

I need to thank you guys for the heartwarming messages you left me on my earlier post about my exhaustion. It was once again amazing to witness your kindness and support. You are the best!

***

Hellou! Lähdin tosiaan viime viikolla rauhoittumaan ja lepäämään tänne siskoni luo Rovaniemelle. Päivät on menny syöden hyvin, juosten ja pyöräillen upeissa maisemissa, sekä leikkien pienen Onni -hauvavauvan kanssa! Mun siskolla on täällä tuommonen vähän alle kolmi kuukautinen kultasennoutajan pentu, joka on ehkä maailman söpöin ilmestys! Tosin Onnin kanssa leikkiminen on lähinnä sitä, että se näykkii hampailla mua käsistä tai varpaista, kun selvästikkin luulee niitä nakkipaketeiksi. Jos haluaa katsella tämän vauvan ja mun leikkejä niin niitä löytyy Snäpistä mun My Storystä nimimerkillä jannenaakka, tarkemmin ottaen sieltä ei paljon muuta löydykkään kun kuvia ja videota Onnista, haha. Vähän jo surettaa, kun perjantaiksi pitäisi suunnata täältä Ruissiin. Saakohan sinne tuoda koiria… ;D

Täytyy muuten sanoa, että mielettömän iso kiitos niistä sydäntä lämmittävistä kommenteista siihen aiempaan postaukseen, missä kerroin mun olevan loman tarpeessa. Oli ihan huippua nähdä kuinka ymmärtäväisiä, tukevia ja ihania tyyppejä siellä ruudun takana on. Ootte parhaita, kiitos!

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *