Skrollaa alas
en
fi

EMOTIONAL

7 heinäkuun, 2016

Hey guys! I’m super emotional right now because I am nominated for the viewers favorite YouTuber at the Tubecon Awards this year! It’s such a huge honor to be nominated because there are really the biggest YouTubers of Finland in this category. I don’t understand how I got there but I am and I’m extremely grateful for it.
It’s a voting provided by Ilta-Sanomat and you can vote here. A few years ago I would’ve asked you to vote for me with your own and parents’, sisters and brothers’, cousins and dogs’ names but now this year. Not anymore. When I started this blog, I compared myself a lot to other people and I thought that this and this has a better blog than I. It took many years to get to this spirit where I don’t compare myself to others. Every blogger and YouTuber are different, everybody does their own thing. They cannot be compared. Awards are not a competition of who’s better than the other but a price for the hard work and dedication. It’s an act of gratitude and honor for the winner and it’s supposed to push you forward whether you won or not.
You can see my introduction video above that was published at the voting page. You know an answer to most of the questions but I thought it would be nice to show it here. And if you get no new information, you can just watch my sister’s Onni-puppy goofing around 😀
Go vote you favorite YouTuber HERE! Even if it was me or someone else 🙂
***
Hellou! Apua, ihan silmät kostuu nimittäin olen ehdolla Tubecon Awardseissa vuoden suosikkitubettajaksi! Jo se on mulle super iso kunnia ja olen siitä äärimmäisen otettu, koska kyseessä on kategoria, missä on mukana oikeasti YouTuben isoimmat nimet! Tosin sitä en tiedä miten meikäläinen sinne on eksynyt, mutta siellä mä oon ja olen erittäin yllättyneissä ja iloisissä fiiliksissä!
Kyseessä on Ilta-Sanomien järjestämä äänestys ja äänestämään pääsee täällä. Vielä muutama vuosi takaperin olisin painostanut teitä äänesämään juuri meikäläistä omalla nimellänne, sekä vanhempien, sisaruksien, pikkuserkkujen, kaimojen ja kissojen nimillä, mutta en enää. Tätä blogia alotellessa monta vuotta sitten tuli vertailtua itseään muihin, mietittyä että jonkun blogi on parempi kun jonkun toisen tai parempi kun mun. Vaati monta vuotta, että pääsin tähän pisteeseen, että osaan olla vertaamatta itseäni muihin. Jokainen bloggaaja ja tubettaaja on erilainen, jokainen tekee sitä omaa juttuaan. Ei heitä voi vertailla keskenään. Awardsit ei ole kisa paremmuudesta vaan siinä palkitaan voittajat ahkeruudesta ja kovasta työstä. Se on kiitoksen ja kunnian osoitus voittajalle, sen on tarkoitus tsempata ja motivoida voitti tai ei.
Yllä löydät meikäläisen esittelyvideon, mikä julkaistiin äänestyssivulla. Tosin varmaan suurimpaan osaan kysymyksistä tiedätte jo vastauksen, mutta laitoinpa sen nyt kuitenkin tähän nähtäville. Jos siitä ei mitään uutta infoa saa niin ainakin voi katsella tuota siskoni super suloisen Onni -hauvvavauvan tohuilua. 😀
Käy äänestämässä omaa suosikkitubettajaasi TÄÄLLÄ! Olin se sitten minä tai joku muu 🙂

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *