Skrollaa alas
en
fi

LOOSE

7 heinäkuun, 2016

Hey guys! I shared some pictures of my beloved Björn Borg college outfit a couple of weeks ago that consisted of a hoodie, a t-shirt and pants. I love the collection so much that I own a college shirt and shorts from it as well that are in these photos. These are so cool that I couldn’t hype them enough! I’ve worn the outfit I mentioned before on a run and while shopping but the look I’m wearing in these photos is more of a home outfit.

I know nothing better than taking off your jeans and changing loose clothes on after coming home. High quality home outfits are my obsession! If I could choose, home outfits, bathrobes and pajamas should become the biggest trend so that one could wear them while strolling around the city.

Today I will head back home from Lapland where I only have time to change festival clothes into my luggage and then I already need to head to Turku and Ruisrock festival! We go there as guests with Valtteri and Aino. There will be a lot of friends so I’m sure we are going to have the most amazing weekend with good music and amazing people! I can’t wait!

Would you like to have a video or photos from the festival weekend? 🙂
***

Hellou! Julkasin joitain viikkoja takaperin kuvat rakastamastani Björn Borgin collegepuvusta, mihin kuului huppari, t-paita ja pöksyt. Rakastan sitä niin, että meikäläisellä on vielä samaan sarjaan kuuluvat shortsit ja collegepaitakin, mitkä mulla on yllä näissä kuvissa! 😀 Nää tänä keväänä tulleet kuteet, joissa sivusaumassa kulkee logolla varustettu nauha on vaan niin cooleja, että en voi liikaa hehkuttaa näitä! Aiemmin mainittua asua olen pitänyt lenkillä ja kauppareissuilla, mutta tämä näiden kuvien lookki on ollut mulla enemmän kotiasu käytössä.

En tiedä mitään parempaa tunnetta, kun pitkän päivän jälkeen kotiin tultua vaihtaa pillifarkut ja muut vaatteet tämmöseen pehmeään laadukkaista materiaaleista tehtyyn kotiassuun. Jos mä saisin päättää niin kotiasut, kylpytakit ja pyjamat saisivat tulla muotiin niin, että niillä voisi lähteä kaupungillekkin!

Tänään suuntaan täältä Rovaniemeltä takaisin Helsinkiin, missä kerkeän vain vaihtaa matkalaukkuun festarikledjut ja sitten täytyykin jo matkata kohti Turkua ja Ruissia! Lähdetään sinne Ruisrockin kutusumana Valtterin ja Ainon kanssa tsekkaamaan vuoden kovimmat festarit. Sinne on tulossa hurja määrä myös muita tuttuja, joten varmasti ihan huikee viikonloppu luvassa hyvän musiikin ja parhaiden tyyppien seurassa! En malta odottaa!

Haluaisitteko viikonlopulta mielummin videota vai kuvia? 🙂
|OUTFIT OF THE DAY|

|SWEATER| Björn Borg
|SHORTS| Björn Borg 
Pictures by Miska Lehto

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *