Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: TWIST CAFE / HELSINKI

8 heinäkuun, 2016

Hey guys! Valtteri and I were shopping in Kamppi a while ago and thought that we could go somewhere near for coffee. We were leaving the shopping centrum when we saw this super cute, just opened Twist Café. We weren’t familiar with it before but thought that we could try out something new for a change — especially something so cozy looking. I’m not a big fan of cafés that are at shopping centrums but like smaller places more so this was a quite new experience.

They offered salad, sandwiches, delicious looking pastries and cheesecakes and man, I was excited! The speciality of Twist Café was their coffee and drink list since everything on them has a small twist. I’ve been talking so much about New York lately that it makes me a bit sick to say this but the place had this NYC vibe. I actually checked out their website and that’s how they promote themselves. I recommend you to try out their special coffees and American delicacies like I did! 🙂

***

Hellou! Olin Valtterin kanssa ostoksilla Kampissa ja mietittiin, että voisi pistäytyä jossain kahvilla. Oltiin lähdössä ulos kauppakeskuksesta, kun hoksattiin vieressämme kivan näköinen kahvila, vasta avattu Twist Café. Se ei ollu meille entuudestaan tuttu, mutta mietittiin että miksipäs ei välillä voisi testata jotain uutta, etenkin näin viihtyisän näköistä mestaa. Vaikka suhtaudunkin varauksella kauppakeskuksien sisällä oleviin kahviloihin…

Tarjolla oli salaattipöytää, täytettyjä leipiä, herkullisen näköisiä leivoksia ja etenkin juustokakkuja, joista jälkimmäiset veti meikäläistä puoleensa. Kyseisen kahvilan juttu kuitenkin piilenee laajassa erikoiskahvilistassa ja muissa juomissa, jotka on höystetty pienellä twistillä. Oon puhunu viime aikoina sattuneesta syystä niin paljon Nykistä, että vähän ällöttää, mutta pakko sanoa, että toi oli tosi New York -henkinen mesta. Itse asiassa kurkkasin juuri heidän sivuilleen ja näin he myös ite näyttivät mainostavan itseään. Suosittelen testaamaan mikäli on erikoiskahvien ja amerikkalaisten leivosten ystävä, kuten allekirjoittanut! 🙂

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *