Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: HOUSE OF BRANDON UNBOXING

8 heinäkuun, 2016
| TRUNK I | TRUNK II | TRUNK III | PYJAMA PANTS | T-SHIRT BLACK | T-SHIRT WHITE | SNEAKERS I | SNEAKERS II | SNEAKERS III | TOILETRY BAG | T-SHIRT GRAY | TRAINING PANTS | TRAINING T-SHIRT | TRAINING SHORTS | SOCKS |

Hey guys! On this video I introduce some clothes I ordered from House Of Brandon web store. It’s one of my very favorites because they have many high quality brands like Nike and Calvin Klein. And as you may notice on the video, I’m into those two brands… Did I even introduce clothes from any other brand? Haha! 🙂 I also need to put my thumbs up for the very fast delivery and the fact that they are Finnish.

We wanted to offer a discount code for the best followers in the entire world. With the code NAAG you get -20% off everything excluding Calvin Klein, Dr. Denim and Nike. They deliver to 30 countries all around the world!
*Sponsored post*
***

Hellou! Videolla esittelen tilaamani kledjut House Of Brandon -verkkokaupasta. Kyseinen verkkokauppa on jo hyvän tovin ollut yksi suosikeista, sillä heiltä löytyy laadukkaita merkkejä, kuten Nike ja Calvin Klein. Ja kuten videolta voitte laittaa merkille niin edellä mainitut merkit ovat meikäläisen makuun… Näkyikö videolla edes muiden merkkien vaatteita… haha. 😀  Täytyy myös nostaa lippua erittäin nopeasta toimituksesta (niinku oikeasti, super nopeasta!?!?), sekä myös suomalaisuudesta!

Haluttiin tarjota parhaimmille seuraajille eli teille alennuskoori House Of Brandonille! Koodilla NAAG saatte -20% alennuksen kaikesta, pois lukien Calvin Klein, Dr. Denim ja Nike.

*Sponsoroitu postaus*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *