Skrollaa alas
en
fi

COFFEE TABLE

9 heinäkuun, 2016

Hey guys! As I mentioned you earlier, we were waiting for a new table for our living room and well, it’s here! It was extremely hard for me to choose between two marble tables and I ended up picking this O sofa table from OX Denmarq. It was definitely the right choice because when we got the table, it felt like stars aligned in our living room. The missing part from the room had finally been found! We also realized that we need to change the carpet to another room since that kind of, more natural white does not go with cold marble — at least not side by side.

I ordered the table from Zarro, which is an interior design store that offers the most amazing design products. They have a store at Freda in Helsinki as well as a web store. Make sure to check them out on Instagram @zarrostore because it’s filled with beautiful inspo pictures. I need to admit that I would’ve not found the store if it wasn’t for my blogger colleague Alexa. Go check out her blog as well — she has the most beautiful apartment! 🙂

And if you haven’t seen the living room episode of my interior design show on YouTube, check it out from here!
***

Hellou! Kerroin aiemmin kuinka meille on matkalla uusi olohuoneenpöytä ja no, nyt se sitten on täällä! Pitkään palloilin kahden eri marmoripöydän välillä, mutta päädyin lopulta tähän OX Denmarq merkin O sohvapöytään. Valinta meni nappiin, sillä kun saatiin pöytä paikalleen oli heti sellanen fiilis, että ”tämä on se juttu, mikä täältä huoneesta puuttui”. Tosin nyt varmistui se, että matto saa muuttaa toiseen huoneeseen, sillä luonnonvalkoinen ja kylmä marmori eivät sovi samaan tilaa, ei ainakaan näin vierekkäin.

Tilasin pöydän Zarrosta, missä on laaja valikoima ihania design tuotteita. Heillä on myymälä Helsingissä Fredalla, sekä todella selkeä verkkokauppa. Kannattaa seurata myös heitä Instagramissa @zarrostore, koska meinaan siellä on ihania kuvia, joista saa paljon inspistä! Täytyy paljastaa, että en kyseistä liikettä olisi varmaankaan löytänyt ilman bloggaajakollegaa Alexaa. Käykää katsomassa myös hänen bloginsa, Alexalla on ihana koti! 🙂

Jos et ole vielä tsekannut videota olohuoneen sisustusprojektista niin katso se TÄÄLTÄ!

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *