Skrollaa alas
en
fi

FESTIVAL OUTFIT I

12 heinäkuun, 2016

Hey guys! Ruisrock is now over and what a weekend we had! I had no time to shoot the first day’s outfit but here’s the look from day two. I’m wearing the leather shorts I found from New York for the first time and I’m totally in love with them. Definitely the best shorts I’ve ever had! I was wearing those Nike sneakers for the first time as well and they’re awesome too. You were frightening me so much about the mud there that I almost left them home but there was no mud at all — thanks the to hot, shining sun that blessed us throughout the festival weekend.

Now I have no time to speak with you guys more since my family just arrived here in Helsinki. They came to check out our apartment for the first time and spend some quality time here in the south. See you later!

***

Hellou! Nyt on Ruisrock ohitse ja vitsit, että oli huikee viikonloppu! Ensimmäisen festaripäivän lookkia en kerennyt kuvaamaan, mutta tässä olisi kuvia toiselta päivältä. Ylläni on ensimmäistä kertaa nuo New Yorkista mukaan lähteneet nahkashortsit ja oon ihan rakastunu niihin – ehdottomasti parhaat shorsit, mitä mulla on koskaan ollut! Niin ikään neitsyytensä menetti tuolla myös uudet Niken sämpylät, mitkä on aivan ihanat! Pelottelitte mua niin paljon mudasta, että melkein jätin ne kotiin, mutta onneksi otin riskin, mutaa ei näkynyt lähimaillakaan. Kiitos auringon, mikä siunasi meitä koko Ruissin ajan!

Nyt en valitettavasti kerkeä enempää höpöttelemään, sillä perheeni saapui juuri tänne Helsinkiin. He tulivat ensimmäistä kertaa tsekkaamaan tämän mun ja Valtterin kämpän, sekä muutenkin vähän lomailemaan Oulusta tänne etelään. Huomiseen siis!

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Acne Studios
|T-SHIRT| Winwin
|SHORTS| Topman
|SOCKS| Adidas
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *