Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: NUTELLA PANCAKES

13 heinäkuun, 2016
SERVINGS: 2-3 | PREP TIME: 20 MINUTES | COOK TIME: 15 MINUTES | DIFFICULTY: SUPER EASY

Hey guys! Many of you loved my Nutella & Oreo -cheesecakeNutella Milkshake and Nutella Cupcake recipes, so why not make another one? I tried American pancakes on a pan for the first time yesterday and they turned out amazing! I put a Nutella heart in the middle of the dough while cooking them and while eating it was pouring to the plate from it, yummy!

NUTELLA PANCAKES
2,5 dl flour
2 tbsp sugar
2 ts baking powder
3,5 dl milk
1 egg
2 tbsp melted butter
1/2 ts salt
olive oil
Nutella

Mix flour, sugar and baking powder in a bowl. Mix milk, egg, melted butter and salt in another one. Mix the dry ingredients with the liquid ones in two parts while stirring all the time.

Add some olive oil on a pan and pour a spoonful of the dough on it. When it has cooked a bit from the other side, add some Nutella in the middle of the raw side and spread it a little bit. Cover the Nutella with some dough, turn the pancake around and bake from the other side. Enjoy with whipping cream!

Hellou! Ootte paljon kehuneet Nutella & Oreo -juustokakku, Nutella Milkshake ja Nutella Cupcake reseptejäni, joten miksipä en jakaisi taas ohjetta yhteen Nutella herkkuun! Kokeilin eilettäin ensimmäisen kerran paistaa pannukakkuja amerikkalaiseen tapaan pannulla ja vitsit, että tuli hyviä! Niiden sisälle laitoin paistaessa Nutella sydämen, mikä syödessä valui ihanasti pannukakkujen välistä lautaselle, nam!

NUTELLA PANNUKAKUT
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
3,5 dl maitoa
1 muna
2 rkl sulatettua voita
1/2 tl suolaa
oliiviöljyä
Nutellaa

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe. Sekoita toisessa kulhossa keskenään maito, muna, sulatettu voi ja suola. Lisää kuivat aineet nestemäisten joukkoon kahdessa osassa samalla vatkaten.

Lisää pannulle ensin hieman oliiviöljyä ja kaada kauhallinen pannukakku taikinaa. Kun taikina on hieman paistunut ensimmäiseltä puolelta lisää raa’an puolen keskelle ruokalusikallinen Nutellaa ja levitä sitä hieman. Peitä Nutella lisäämällä päälle pieni määrä taikinaa. Käännä pannukakku ympäri ja paista se myös toiselta puolelta. Nauti kermavaahdon kera!

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *