Skrollaa alas
en
fi

FESTIVAL OUTFIT II

14 heinäkuun, 2016

Hey guys! I shared you my festival outfit for the second day of Ruisrock on Monday and here’s the look for the day three. On Sunday I decided to wear jeans because even though it’s super hot at Ruissalo during the day, in the evening it gets quite chilly. I was a bit sceptic about those white shoes but like it was proven the day before, black shoes get almost as dirty. I decided to wear my white Nikes because I would’ve had to clean the shoes anyway — no matter if the were black or white.

P.S. I so proud of myself because I was able to see those Ray-Bans alive! I was so sure I would crush or lose them.

What are your thoughts on the outfit?
***

Hellou! Postailin teille maanantaina ensimmäisen festariasun ja tässäpä tulisi nyt toinen Ruisrock -lookki. Seuraavana päivänä vaihdoin shortsit suosiolla hetki farkkuihin, sillä vaikka päivällä tuntisi olevansa pieni muurahainen suurennuslasin alla niin illalla tuli aina vilu. Nuo valkoset popot vähän arvelutti, mutta edellisenä päivänä tuli todistettua, että kyllä ne mustat kengät menee lähes yhtä likaisiksi. Päädyin siispä siihen tulokseen, että ihan sama laittaa valkoiset Niket, kun kuitenkin niitä festarikenkiä saa illalla jynssätä hiki otsalla myrkyillä ja vanhalla hammasharjalla.

P.S. Olen niin ylpeä itsestäni, että sain pidettyä nuo Ray-Banit hengissä! Olin niin varma, että joko murskaan tai hukkaan ne.

Mitäpäs tykkäilette asusta?
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Calvin Klein
|T-SHIRT| Levi´s
 |JEANS| Jack&Jones
|SUNGLASSES| Ray-Ban
|SHOES| Nike
Pictures by Valtteri Sandberg

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *