Skrollaa alas
en
fi

RUISROCK 2016

14 heinäkuun, 2016

Hey guys! I finally was able to edit you pictures from last weekend when we were in Ruisrock with a small group of YouTubers. I arrived from Rovaniemi to Helsinki on Friday morning, changed the inside of my luggage and was on road again on my way to Turku where the festival was arranged. After checking in my hotel I hopped on my bed and I was so close to falling asleep. I hadn’t slept a second the night before and had been awake for 24 hours. Luckily my phone rang just when I was closing my eyes and I realized I was in hurry.

This was my first time at Ruisrock festival and I was positively surprised about it. A lot of happy people, beautiful views, amazing food, great music and just VIBES! We had a great small crew and the sun was shining the whole weekend. I had so fun that on the first day I forgot I was tired when we got there. Definitely one of the best weekends of this summer. Thank you Ruisrock for inviting us! Next time I will be there — even if you didn’t invite me again! 😉

When I transferred the pictures from my camera to laptop, it was a bit hard to find other pictures than Robin in them 😀 Well, I got a couple of vibe pictures as well 🙂 I’ll post a video later as well!

Were you at Ruisrock or are you attending any other festivals this summer?
***

Hellou! Vihdoin sain kuvat editoitua viime viikonlopulta, kun oltiin pienellä tubettaja porukalla Ruisrockissa. Saavuin perjantai aamuna Rovaniemeltä Helsinkiin, vaihdoin matkalaukkuun festarikledjut ja lähdin suoraan kohti Turkua ja Ruissia. Perille päästyä ja hotellin pehmeään sänkyyn kaaduttua oli lähellä, että simahtanut siihen paikkaan. Meikkikseltä jäi nimittäin edeltävänä yöltä unet välistä ja tuolloin olin sinnitellyt hereillä jo vuorokauden tunnit. Onneksi puhelin soi juuri kun silmät oli lipsumassa kiinni ja havahduin siihen, että mullahan on jo kiire. Ei auttanut kuin teipata jesarilla silmäluomet otsaan!

Tää oli meikäläisen ensimmäinen kerta Ruisrockissa ja yllätyin positiivisesti mestoille päästyä. Ihan hullu määrä porukkaa, upeet maisemat, sairaan hyvää safkaa, mielettömän hyvää musaa ja ennen kaikkea se joka puolella huokuva ihan huikee FIILIS! Meillä oli just hyvä porukka kasassa ja aurinko siunas koko viikonlopun! Mulla oli niin hauskaa, että ensimmäisen päivän väsymys unohtui heti saareen astuessa! Sanoisin, että kyseinen viikonloppu oli jopa koko kesän parhaimpia! Kiitos, Ruisrockille kun kutsui meidät, ensi vuonna tulen varmasti, vaikka kutsua ei tulisikaan! 😉

Kun kotona siirsin kuvat koneelle ja selasin kuvia niin oli melkonen tehtävä löytää kuvia jostain muusta kuin Robinista! 😀 No, mutta onneksi löysin pari, joten tässäpä olisi fiiliskuvia Ruissista… Myöhemmin tulossa myös videota kunhan saan sen valmiikis! 🙂

Olittekos te Ruississa tai ootteko käyny tänä kesänä jo jollain muilla festareilla? Millaset fiilikset teille jäi? 

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *