Skrollaa alas
en
fi

GOTTA CATCH ’EM ALL!

18 heinäkuun, 2016

Hey guys! I hope you all are having the most amazing start of the week! I’m sorry I wasn’t able to post you during the weekend. I wish there was a reason but there isn’t one. The only thing that took my time was Pokémon GO, which is my latest addiction. Pokémon were such a huge thing to me when I was a kid and not the child inside me is alive again. Valtteri and I have walked for hours in the mornings and evenings to catch Pokémon. It’s so much fun and kind of like an exercise, right? Finally I found something that motivates me to move, haha 😀 Apparently many others are addicted to the game as well since I feel like most of the people I pass by when I’m out there are playing the game.

Hmm, should I talk about something else than playing as well… I’m wearing a quite basic outfit that I use for running errands and meetings. I wore that hat for the first time since last summer because I was so tired of it because I wore it too much last year.

What do you think about the outfit and above all have you downloaded Pokémon GO? Or do you think it’s just nonsense?
***

Hellou! Mahtavaa alkanutta viikkoa ja pahoittelut, että en viikonloppuna kerennyt postaamaan. Mä toivoisin, että mulla olisi jokin todella hyvä selitys tälle, mutta ei ole. Ainut mikä mun aikaani vei on Pokemon Go, johon olen surullisen lujasti koukussa! Pokemonit oli lapsuudessani hullun kova juttu ja tän pelin myötä sisälläni asusteleva Pokemon fani on taas herännyt eloon. Oon Valtterin kanssa aamuin ja illoin tehny tunnin mittasia lenkkejä pääasiassa kyseisen pelin vuoksi, mutta siinä sivussa tulee kivasti myös liikuntaa. Mahtavaa, että vihdoin olen löytänyt leveälle ahterilleni tarpeeksi kovan motivaattorin urheiluun, haha. 😀 Ilmeisesti myös moni muu on ottanut Pokemonien metsästyslenkin rutiineihinsa, sillä tuolla kaduilla tuntuu tulevan enemmän vastaan pelin pelaajia kuin muita ohi kulkioita.

Ainiin kai se täytyisi puhua jostain muustakin kuin pelaamisesta… Päällä tämmönen aika perus asu, missä hyppelen arkisin tapaamisesta toiseen. Tosi tuo hattu on päässäni ensimmäisen kerran sitten viime kesän jälkeen, kun pidin sitä sillon niin usein, että vähän kyllästyin siihen…

Mitäpäs tykkäätte asusta ja ennen kaikkea, joko te ootte ladanneet Pokemon Go:n puhelimiinne? Vai onko teistä kyseinen peli ihan turhaa hössötystä? Millasia kokemuksia teillä on? 
OUTFIT OF THE DAY|

|SHIRT| Garcia Jeans
|T-SHIRT| Winwin
|EYEGLASSES| Ray-Ban
|JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Vagabond
| HAT| Topman
|WATCH| Daniel Wellington
|BAG| Sandqvist
Pictures by Miska Lehto

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *