Skrollaa alas
fi

RECIPE: TWIX CUPCAKES

19 heinäkuun, 2016
SERVINGS: 20 | PREP TIME: 60 MINUTES | COOK TIME: 20 MINUTES | DIFFICULTY: MEDIUM LEVEL

Hey guys! I shared you a recipe of Kinder Bueno cupcakes earlier and you seemed to love it. In Facebook the recipe was shared many times and got over 600 likes, amazing! Thank you! I see you are cupcake kind of peeps so I decided to try out another recipe; Twix cupcakes. I wanted to mix one of my favorite chocolates with one of my favorite pastries and as I assumed, the result was breathtaking!

TWIX CUPCAKES

Crust
2,7 dl flour
1 dl cacao powder
1/2 tsp salt
2,6 dl sugar
1/2 tsp baking soda
175 g butter
1,75 dl milk
2 eggs
12 oat biscuits (I used these)

Filling
2,5 dl chocolate sauce

Topping
120 g butter
6 dl powdered sugar
3 tbsp condensed milk
1 tps vanilla extract
12 oat biscuits

Decoration
2,5 dl caramel sauce
3 Twix bars
10 oat biscuits


Mix flour, cacao powder, salt, sugar and baking soda. Add melted butter in the mix. Mix milk and eggs in their own bowl and add them in the flour mix while stirring all the time. Pour the dough into cupcake wrappers. Crush some oat biscuits on top of the dough. Bake in 160 Celsius degrees for about 20 minutes.

Prepare to topping by whisking the soft butter into a foam. Add in powdered sugar and whisk it very well with a mixer. Add in condensed milk, vanilla extract and biscuits that have been crushed in a blender and mix them all together.

Cut a hole (diameter of 1-3 cm) on the top of the cupcakes. Carve some of the dough of out and pour 1-2 tsp of the ready chocolate sauce in. Set the piece that you cut off back on top of the cupcake. Squeeze the topping on top of the filled cupcakes. Decorate with ready caramel sauce, Twix bar pieces and oat biscuit crumbs. Enjoy!

Hellou! Jaoin aiemmin teille ohjeen Kinder Bueno -kuppikakkuihin ja se sai valtavan suosion! Facebookissa resepti on saanut useita jakoja ja yli 600 tykkäystä, vau kiitos! Siellä ruudun takana näyttäisi olevan siispä myös muita kuppikakkujen ystäviä ja tästä inspiroituneena tässä olisi teille resepti Twix -kuppikakkuihin. Päätin kokeilla yhdistää yhden lempparisuklaistani eli Twixin lempileivonnaiseeni ja kuten arvelinkin, siitä syntyi jotain taivaallista! Nämä herkulliset Twix -kuppikakut katosivat suihin samana päivänä.

TWIX KUPPIKAKUT
Pohja
2,7 dl jauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
2,6 dl sokeria
1/2 tl ruokasoodaa
175 g voita
1,75 dl maitoa
2 kpl munaa
12kpl kaurakeksejä (käytin näitä)
Täyte
2,5 dl valmis suklaakastiketta
Kuorrute
120g voita
6 dl tomusokeria
3 rkl kondensoitua maitoa
1 tl vaniljauutetta
12 kpl kaurakeksiä
Koristelu
2,5 dl valmis kinuskikastiketta
3 kpl Twix -patukoita
10 kpl kaurakeksiä

Sekoita jauho, kaakaojauhe, suola, sokeri ja ruokasooda keskenään. Lisää seokseen sulatettu voi. Sekoita omassa kulhossa keskenään maito sekä munat ja lisää ne jauhoseokseen samalla sekoittaen. Kaada taikina kuppikakkuvuokiin. Paloittele käsin taikinan päälle hieman kaurakeksipaloja. Paista 160 asteisessa uunissa noin 20 minuuttin ajan.

Valmista kuorrute vatkaamalla ensiksi pehmeä voi vaahdoksi. Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Mittaa lopuksi joukkoon kondensoitu maito, vaniljauute ja blenderissä murskatut keksit ja sekoita.

Leikkaa veitsellä valmiiden kuppikakkujen päältä ympyrän muotoinen palanen, halkaisija noin 1-3cm. Kaiverra teelusikalla palanen pois, jotta kuppikakkuun tulee kolo täytteelle. Kaada suklaakastiketta koloon 1-2 teelusikkallista. Aseta aiemmin leikkaamasi palanen takaisin paikoilleen. Pursota kuorrute kuppikakkujen päälle pyörivin liikkein. Koristele kinuskikastikkeella, Twix -paloilla ja kaurakeksin muruilla!

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *