Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MR. GAY FINLAND

20 heinäkuun, 2016Hey guys! Here’s a vlog from a couple of weeks when was the Mr. Gay Finland finals. It was such an amazing day and it was so much fun and an honor to be a part of the judges that where there to pick the most presentable gay man in Finland. All the finalists and other judges where awesome!

Were any of you enjoying the Helsinki Pride week? Maybe even there at the finals? 🙂
***

Hellou! Tässä olisi videota muutaman viikon takaiselta päivältä, jolloin oli myös Mr. Gay Finland finaali. Oli kyllä kaikin puolin huippu päivä ja oli hauskaa saada olla mukana tuomaristossa valitsemassa Suomen edustavinta homoa. Kaikki finalistit, sekä muut tuomarit oli mahtavia tyyppejä!

Olikos teistä joku mukana joissain Pride viikon meiningeissä? Ehkä jopa tuolla finaalissa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *