Skrollaa alas
en
fi

A THING I CAN’T LIVE WITHOUT

21 heinäkuun, 2016

Hey guys! Here’s a colorful outfit for a hot summer day… NOT! I wore black for this outfit shoot as usual. Even though it’s been pretty hot lately, I’m happy about the refreshing wind that blows as well because I’ve been able to put on a jacket if I’ve gone outside. I just don’t know how not to wear a jacket when I go, for example, to the city centrum because I feel like an outfit is missing something without one. I also hardly ever carry a bag with me so everything I need is in my jacket pockets.

I’m wearing a Garcia Jeans jacket this time and I’m so in love with it — as well as with the brand itself! I’m also wearing a necklace that I designed for my collection that was on sale last Christmas. Otherwise this is quite a basic outfit.

What do you think?
***

Hellou! Aattelin julkassa tällasen värikkään kesäisen hellepäivän asun.. NOT! Mustaan tuli pukeuduttua myös näitä asukuvia napatessa, kuten yleensä. Vaikka viime päivinä on paistanut aurinko niin onneksi on ollut viileä tuuli, jotta oon saanu heittää takin niskaan. En vain osaa lähteä kapungille ilman takkia, koska ensinnäkin asut kaipaa sitä, ne näyttää tylsiltä ilman takkia. Toiseksi, en tykkää liikkua laukun kanssa, mutta silti mun on pakko kantaa mukana aina koko omaisuutta. Siksi on pakko olla takki mukana, jonka kaikki taskut täytän tavaroillani niin, että vielä joskus sitä lopulta kymmenen kilon painosta takkia kantaessa mun niskat menee nurin.

Yllä on Garcia Jeansin takki, mihin oon aivan ihastunut, kuten koko merkkiin yleensäkin. Kaulasta löytyy yksi mun itse suunnittelemista kaulakoruista, mitä oli myynnissä viime jouluna. Muuten asu on aika tavallinen.

Mitäs tykkäilette?
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Garcia Jeans
|T-SHIRT| Winwin
 |JEANS| Tige Of Sweden
|SHOES| Dr. Martens
|NECKLACE| naaG X Jevelo
Pictures by Miska Lehto

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *