Skrollaa alas
en
fi

INSPIRATION FOR BALCONY

23 heinäkuun, 2016

Hey guys! Now that my walk-in wardrobe, home office and living room are ready it’s time to work on our balcony. We have a big balcony that offers various possibilities decoration vice and I’ve been thinking and thinking where do I wanna go with it. That’s why I’m so late with this — most of the summer is already behind…

As you may guess, I’m continuing with the black and white theme, which I really love. I do want some plants there though but only green ones with white flowers — nothing else 😀 Differing from other rooms there will be some shades of grey and off-white as well because I want it to be more soft and cozy. I want it to be a place where I can forget about work and stress. A place, where I can enjoy reading a book and hang out with friends on a summer evening. The perfect sofa for balcony is the first thing on my list!

I made a Pinterest collage of things that inspires me to figure out the direction where I wanna head to. Maybe it helps other people too who are late with their balconies this summer. I can always be a place where to enjoy a cup of tea on an autumn evening as well, right? (To be honest, I don’t even like tea that much :D)

***

Hellou! Nyt meidän asunnossa alkaa olla vaate-, työ- ja olohuone valmiina, joten seuraavaksi vuoronsa saa parveke. Meillä on iso ja hyvän muotonen parveke, joten siinä on todella paljon eri mahdollisuuksia. Sen takia varmaan olenkin näin myöhään vielä jahkailemassa sen sisustuksen kanssa, kesästä taitaa nimittäin olla suurin osa jo ohitse…

Se on aiempien postauksien perusteella varmasti teillekkin jo selvää, että haluan jatkaa asuntomme mustavalkoisella teemalla, haha. Tosin haluan sinne muutamia kasveja tuomaan vähän väriä, mutta vain vihreitä valkoisilla kukilla, ei mitään muuta. 😀 Muusta sisustuksesta poiketen olen parvekkeelle suunnitellut myös harmaansävyjä, sekä luonnonvalkoista, sillä haluan parvekkeelle rennomman ja pehmeämmän tunnelman. Haluan siitä paikan, missä ajatukset saa muualle työhommista. Paikan, missä voi uppoutua iltaisin kirjaan tai viettää hauskaa kesäiltaa kaveriporukalla,.Hyvin pehmustettu sohvaryhmä tulee olemaan siispä ehdoton!

Tein Pinterestistä löytämistäni kuvista tuommosen kollaasin itselleni, minkä pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan sitä omaa täydellistä parveketta. Ehkä siitä on apua myös muille Matti Myöhäsille, joilla parveke on jäänyt vähän vaiheeseen. Tosin onpahan sitten paikka, missä viimeistään voi nauttia kauniista syysilloista teekupin kanssa (totta puhuakseni, en edes tykkää teestä :D).

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *