Skrollaa alas
en
fi

HOPELESS

25 heinäkuun, 2016

Hey guys! Hope your having the best start of the week! This is going to be a busy one because my sister, her partner and their lovely dog — Onni — is coming to Helsinki to visit us. I’m planning on putting my work aside for a couple of weeks. Well, actually I need to do them beforehand if I want to chill out. So today and tomorrow are going to be spent here at the home office, haha. But I’m not complaining though because I love my job and if I get to do everything on time, I can spend my holiday weeks with pleasure.

My sister has been constantly asking what are our plans when they come here but I’ve always minced words to avoid that question. I have no idea to be honest. What are your favorite things to do when you friend or a family member some to visit you in your town?

***

Hellou! Upeaa alkanutta viikkoa typpit! Tästä viikosta on tulossa super kiireinen, sillä keskiviikkona isosiskoni on tulossa avomiehensä ja ihanan Onni koiransa kanssa tänne meidän luokse lomailemaan. Myös itselläni olisi tulloin tarkotus laittaa työhommat muutamaksi viikoksi sivuun tai oikeastaan ne tulisi tehdä valmiiksi ennen lomalle siirtymistä. Tämä ja huominen menee siis todennäköisesti tänne työhuoneeseen lukittautuneena, haha. Onneksi se ei haittaa, koska rakastan työtäni ja niiden jälkeen tiedän tulevan kaksi ihan mahtavaa lomaviikkoa.

Siskoni on jo kovasti kuumoillut, että mitä tehdään kun he tänne Helsinkiin saapuvat, mutta olen yrittäny aina kierrelle ja kaarrella itseni ulos tuosta kysymyksestä. Mulla ei nimittäin ole aavistustakaan. Toivoisinkin teiltä nyt ideoita ja vinkkejä, mitä täällä Helsingissä kannattaisi kesällä tehdä? Missä on upeimmat terassit? Missä ylipäätään kannattaisi käydä? Onko täällä jotain erityisiä paikkoja missä voisi käydä pienen koiravauvan kanssa? Tilanne rupeaa jo näyttämään toivottomalta!

OUTFIT OF THE DAY

|SHIRT| H&M
|T-SHIRT| Winwin
 |PANTS| H&M 
|SHOES| Dr. Martens
|WATCH| Daniel Wellington
Pictures by Miska Lehto

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *