Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: REACTING TO OUR FIRST VIDEO TOGETHER

25 heinäkuun, 2016


Hey guys! It’s almost four years (!?!?) since Valtteri and I made our first video on YouTube — crazy! They were Ask My Boyfriend 1 & 2 videos where we answered to questions that the readers of our blogs sent us. I haven’t been able to watch the videos since the release because they make me feel very, very embarrassed.

We decided to watch them after all these years and filmed our reaction. We got to prove that we weren’t ashamed without a reason… Luckily we and our relationship has grossed from those days — and thank God I have stopped with that sputter speaking. Well, at least I have turned it down a little, haha 😀 I donut get how these horror videos have gotten already over 500 000 views!

The original Ask My Boyfriend videos are still available here and here.
***

Hellou! Piakkoin tulee neljä vuotta (!?!?) täyteen mun ja Valtterin ensimmäisistä YouTube videoista, hurjaa! Kyseessä on Ask My Boyfriend 1 ja 2 -videot, missä vastaillaan blogin lukijoiden kysymyksiin. En oo voinu katsoa videoita niiden julkasemisen jälkeen, koska ne aiheuttaa mussa erittäin voimakkaita häpeän tunteita näin jälkikäteen.

Päätimme Valtterin kanssa näin monen vuoden jälkeen uskaltautua katsomaan kyseiset videot ja kuvattiin siitä teille tämmönen reaktiovideo. Tuli todistettua, että en oo turhaan hävenny… Onneksi me ja meidän suhteemme on kasvanu noista ajoista ja kiitos luojan olen lopettanut lässyttämisen. Tai no okei, ainakin vähentänyt sitä, haha 😀 En tajua miten näitä kauhuvideoita on voitu katsoa yhteensä jo yli 500 000 kertaa!

Alkuperäiset Ask My Boyfriend -videot on edelleen nähtäväissä ja ne voi kokonaisuudessaan katsoa täältä ja täältä

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *