Skrollaa alas
en
fi

10 BEST THINGS ABOUT THE MONTH OF JULY

27 heinäkuun, 2016
Hey guys! As sad as it is, July is almost over. Well, as an autumn person I’m not even sad about it, vice versa. I’m all in for autumn! And I must be the only one, haha! 😀 But now I need to try to keep my mind in July; here are my favorite things of this month!
***

Hellou! Niin surullista kuin se onkin niin heinäkuu alkaa olla piakkoin taputeltu… Tai no jos totta puhutaan niin tätä syysihmistä se ei haittaa ollenkaan, päinvastoin. Täällä jo kovasti fiilistellään syksyn tuloa! Taidan olla ainut, haha! 😀 Mutta yritän pitää ajatukset nyt vielä heinäkuussa ja tässä olisikin mun kymmenen suosikkijuttua kyseiseltä kuulta!

1. Kenzo Electric Wave -scent. This is fragrance has been my go-to one this summer. As the name tells, it’s ”electric” and energetic, and very fresh. I can recommend it to anyone who digs sporty scents.

***

1. Kenzo Electric Wave -tuoksu. Tätä tuoksua meikkiksellä on tullut käytettyä kaikista eniten näin kesällä. Hajuvesi on nimensä mukaisesti sähköinen ja energinen, sekä todella raikas. Voin suositella kaikille, jotka tykkää sporttisista tuoksuista.

2. Onni the Puppy. In the beginning of July I spent a week at my sister’s place in Rovaniemi, Lapland with her and her cute baby Golden Retriever — Onni. Even though he loves to nibble my arms and feet, the little terminator is the cutest thing in this world. Actually he is coming to our place for a few nights with my sister and his man and even though I’m very excited to get them here, I’m a little afraid for our furniture…

***

2. Onni -hauvavauva. Olin alkukuussa siskoni luona Rovaniemellä ja siellä oli myös hänen suloisen kultaisennoutajanpentu, Onni nimeltään! Vaikka sen lempparipurulelut oli mun ranteet, sekä kantapää niin olihan se pikku terminaattori silti maailman suloisin ilmestys. Itseasiassa tänään tuo pikkutuholainen saapuu siskoni kans tänne Helsinkiin ja vaikka odotan heitä innoissani niin silti mua vähän pelottaa meidän asunnon puolesta, jaiks!

3. Alpro Chocolate Soya Milk. These have been my favorites for years now but this month I’ve gone a bit crazy with them… When it’s super hot outside, one wants a bit lighter treats that don’t make you feel ”puffy”, you know. In addition to the fact that it’s (kind of) healthy and super delicious it’s also vegan, which is amazing.

***

3. Alpro Suklaanmakuinen Soijajuoma. Nämä ovat olleet suosikkejani jo vuosia, mutta etenkin tässä kuussa näitä on tullut litkittyä ehkä vähän liiankin usein… Tämmösillä helteillä tekee mieli tämmösiä vähän kevyempiä herkkuja, joista ei tule sitä äklöä oloa. Terveellisyyden ja super herkullisen maun lisäksi plussaa on tietenkin myös kasviperäisyys.

4. Alma. Hats off for this unbelievably talented Finnish lady! She deserves all the attention she’s getting — and even more. When Karma first came out, it was my freaking jam and the same happened with the new song Bonfire where she’s featuring. Have you heard it already? What do you think?

***

4. Alma. Ihan mielettömän suuri hatun nosto tälle mimmille, aivan huikee! Kyseinen lahjakkuus ansaitsee ehdottomasti kaiken saamansa huomion ja vielä enemmän. Kun Karma ilmestyi popitin sitä yhtenään ja sama on känyt tuon vasta ilmestyneen Bonfire kipaleen kanssa. Jokos te ootte kuunnellut tuon jälkimmäisen kappaleen? Jos ootte niin mitäs tykkäsitte?

5. Ruisrock. Ruisrock was definitely one of the highlights of this summer! Amazing music, delicious food, perfect weather and awesome people — what else a boy needs! 🙂

***

5. Ruisrock. Ruissi oli ehdottomasti tän kesän parhaita viikonloppuja! Mielettömän jees musaa, huippua ruokaa, täydelliset säät ja super hyvä kaveriporukka, kaikki mitä elämääni tarvitsen! 🙂

6. Air Max Motion sneakers. I don’t think I need to explain this one. You can clearly see how freaking awesome they are!

***

6. Air Max Motion -tennarit. Tätä ei tarvi enempää perustella, sillä kuvasta sen jo näkee, että noi on ihan hiton siistit!

7. Kinder Bueno & Nutella cupcakes. This recipe became the most popular one of my whole blogging history in only a few weeks. It has been shared 18 times on Facebook and gained almost 800 likes there. It’s amazing to see that you’re as excited about the recipes as I love making them! I need to admit that of everything I have baked, these are also my favorite ones. If you somehow missed the recipe, check it our from HERE.

***

7. Kinder Bueno & Nutella -kuppikakut. Tästä on tullut blogihistoriani suosituin resepti jo nyt muutaman viikon jälkeen. Reseptiä on jaettu Facebookissa 18 kertaa ja tykkäyksiä on lähes 800. Ihan käsittämätöntä! Mahtavaa, että ootte mun resepteistä yhtä innoissaan, kun mitä mä tykkään niitä tehä! Täytyy sanoa, että omista leipomuksistani nämä herkut ovat myös meikäläisen lemppareita. Jos oot jotenkin onnistunut missaamaan reseptin niin se löytyy TÄÄLTÄ!

8. Nike Air Huarache Run Ultra sneakers. I bought these perfect babies already in New York but I haven’t really used them before July. I don’t wear them to go grocery shopping though because I want to try to keep them as new looking as I can for the longest amount of time possible. I haven’t seen a lot of these in Finland!

***

8. Nike Air Huarache Run Ultra -tennarit. Nämä täydelliset yksilöt lähtivät mukaani jo New Yorkin reissulta, mutta ovat päässeet kovaan käyttöön vasta nyt heinäkuussa. Tosin ihan ruokaostoksille näissä kengissä en lähde, sillä nää on sen verran siistit, että haluan näiden säilyvän mahdollisimman pitkään. Näitä ei nimittäin Suomessa kovin usein tuu vastaan…

9. The Carrie Diaries. I hadn’t watched one episode of this program because I felt like it was too ”teeny” — even for a person who loves teeny TV series. I considered it as a kid version of the Sex and The City so I was avoiding it. I was afraid it would ruin on of the best TV series in the world. Valtteri and I had nothing to watch to we skeptically turned on the first episode. And you can guess how it all ended! I watched both seasons in only a few days. Whoops! 😀 It was very interesting to see what kind of person Carrie Bradshaw was when she was younger and how it all started. Too bad there are only two seasons and we can’t expect more of them…

***

9. Carrien Päiväkirjat. En ollut kyseistä sarjaa katsonut aiemmin jaksoakaan, mutta mulla oli sellanen fiilis, että tää on vähän liian ”teini” jopa mulle teinisarjoja rakastavalle. Pidin tätä lähinnä vaan nuoremmille tarkotettuna versiona Sinkkuelämää -sarjasta, joten välttelin tätä. Pelkäsin sen pilaavan ehkä kaikkien aikojen parhaimman sarjan. Alettin siispä hieman skeptisinä kattoon Valtterin kanssa yhdessä Carrien Päiväkirjoja ja lopultahan siinä kävi niin, että katsoin parissa yössä yksin nuo molemmat kaksi kautta… Hups! 😀 Oli tosi kiinnostavaa nähdä millanen Carrie Bradshawn nuoruus on ollu ja katsoa miten hänen uransa alkoi. Harmi vain, että tätä oli tosiaan vain ne kaksi kautta ja lisää ei ole tulossa…

10. EVO Fabuloso Platinum Blonde conditioner. I get a lot of question on how do I get my hair to the shade it is and one of the biggest reasons is this EVO conditioner. It gives a strong shade but it also works as a conditioner. It gives a nice shine to your hair and makes them look even healthier already after the first time using it.

***

10. EVO Fabuloso Platinum Blonde -hoitoaine. Saan paljon kysymyksiä, että kuinka saan hiuksistani tämän sävyiset mitä ne on ja tää EVO:n hoitoaine on yksi merkittävimmistä tekijöistä. Tää antaa tosi voimakkaan sävyn, mutta samalla ravitsee ja korjaa. Tää myös tuo kiva kiillon tukkaan, mikä saa hiukset näyttämään terveemmiltä heti yhden käyttökerran jälkeen.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *