Skrollaa alas
en
fi

HAPPY

28 heinäkuun, 2016

Hey guys! I’m feeling super good today! My sister arrived to our place yesterday with her partner and puppy, and they’re the best company I could ask for. Many people say that I’m very much like my sister so maybe that is the proof that I’m super funny. Or then we just enjoy each others company because our sense of humor is so weird. I think it’s the last one! My project for the week is to talk her into making a video with me on my YouTube channel but we’ll see if I can make it happen. Or even be able to film something that I would dare to upload on the Internet… 😀

Another thing that has made me very happy lately is all the comments and likes you have sent me all over my social media. It’s very rewarding when I see and read that you have enjoyed my posts, pictures and videos. I feel like I would like to just sit in front of my computer all dat writing for you guys. Thank you for being so active! 🙂

It’s afternoon already and I’m still laying in my bed… I’d better get up before my sister comes back. She went to get us some breakfast from McDonald’s. She really knows how to make me happy!

P.S. As I already noted on Instagram when I posted this picture there, I think it’s so funny I look like a K-Pop artist in it! 😀 Don’t you think so?

***

Hellou! Mulla on ollu tänään jotenkin ekstra hyvä mieli! Mun sisko tuli eilettäin tänne Helsinkiin avomiehensä ja hauvansa kanssa ja he ovat kyllä ihan huippua seuraa. Moni sanoo, että me ollaan mun siskon kanssa ihan samanlaisia, ehkä mäkin olen siis super hauska. Tai sitten me vaan viihdytään toistemme seurassa, kun meillä on yhtä surkeat läpät. Veikkaan jälkimmäistä! Olen ottanut tämän viikon projektiksi, että saisin ylipuhuttua hänet yhteisvideolle, mutta saa nähä onnistuuko. Tai saati sitten saadaanko aikaan mitään sellaista, mitä kehtaisi julkaista… 😀

Toinen juttu mikä on tehnyt mut iloiseksi on teidän viime aikaiset kommentit ja tykkäykset eripuolilla. Se on niin palkitevaa, kun näkee tai lukee, että ootte tykänny postauksista, kuvista tai videoista. Tulee sellanen fiilis, että tekisi mieli vain istua koneella kaikki päivät kirjottelemassa teille lisää. Kiitos kun ootte aktiivisia!

Nyt on jo päivä ja makaan yhä täällä sängyssä, ehkä voisin siirtyä suihkuun ennen kuin siskoni palaa takaisin. Hän lähti hakemaan mulle mäkkäristä aamupalaa. Hän todellakin tietää kuinka tehdä mut iloiseksi!

P.S. Kuten jo Instagramissa totesin tuon yllä olevan kuvan yhteydessä niin musta on hassua, kuinka näytän siinä ihan K-Pop artistilta! 😀 Entä teistä?

Pictures by Miska Lehto

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *